Vijf tips voor de grootste T-rex fanaten

19 november 2019

 

Geen dinosaurus is hen onbekend en het verschil tussen planteneters en vleesetende dino’s weten ze feilloos te benoemen. Voor grote en kleine dinosaurusliefhebbers hebben we de vijf leukste cadeaus bij elkaar gezocht. Doe er je voordeel mee! 

Ik ben bij de dinosaurussen geweest
Het boek ‘Ik ben bij de dinosaurussen geweest’ door Floor de Goede en Edward van de Vendel blijft hier een vette hit.
Ga je mee naar de dinosaurussen? Op de rug van de Tyrannosaurus Rex nieuwe dino's leren kennen, grappen uithalen met de Stegosaurus, verre landen zien en avonturen beleven? En als er iemand zegt dat dino's stom zijn... Of dat ze al lang waren uitgestorven voordat er mensen op de wereld kwamen... Laat ze dan dit boek maar eens zien!

Meer info en/ of direct bestellen: klik hier!

LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058
Geef je kind (vanaf 7 jaar) deze lego set cadeau en beleef samen prehistorische avonturen met de 3-in-1 machtige dinosaurussen! Bouwen maar!

Meer info: klik hier!

# Dinosaurus kostuum 
Wil je kind altijd al een dino zijn, help haar / hem dan een handje en geef een leuk verkleedpak, zoals deze (klik hier) of deze voor kinderen van 4 - 6 jaar (klik hier)!

# Dino Weetjes Kwartet - Kaartspel (Identity Games)
Hou je als familie wel van spelletjes? Geef dan dit dino kwartet cadeau aan je zesjarige dinofan! Met dit kwartet kun je niet alleen het bekende spel spelen, maar je leert ook allerlei leuke feiten over dino’s. Je kunt het spel met 2 – 4 spelers spelen. 

Meer info: klik hier!

# Dinosaurus kleurpotloden 
Nog op zoek naar een mooi schoencadeautje voor je dino liefhebber? Kleurpotloden zijn altijd goed! En deze Dinosaurus kleurpotloden (36 stuks) zien er wel erg leuk uit!  

Meer info of direct bestellen: klik hier!

Meer inspiratie en tips?
Natuurlijk is deze lijst niet volledig. We vonden nog meer leuke cadeaus... en omdat we voorstander zijn van ruimte voor (voor-) lezen, kijken, luisteren, spelen en doen met én zonder scherm geven we jullie naast deze cadeautips natuurlijk ook graag tips om te lezen, kijken, luisteren spelen en doen de komende weken. Dus vergeet je vooral niet aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandag 25 november in elk geval een complete lijst met tips. Dan ben je ook nog eens gegarandeerd van een maandelijkse prikkel!

Onze nieuwsbrief ontvangen?  

Klik hier!