Vijf tips voor biologen in de dop 

18 november 2019


Kriebelbeestjesfans, Freek Vonk wannabees, avonturiers en bomenklimmers in huis of op de groep? Mooi! Die moet je zeker koesteren. Het zijn misschien wel de biologen in de dop! Wij hebben de vijf leukste cadeaus voor deze kinderen bij elkaar gezocht. Doe er je voordeel mee! 

# Knapsack
Met stip op nummer 1 de Knapsack basisset voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Geef je avonturier een een goed uitgeruste knapsack om mee te nemen op avontuur. De knapsack bevat verschillende basistools (zoals tape, klemmen en een schaar), maar biedt ruimte om zelf schatten in te verzamelen. Als bonus bevat deze set het knapsack doeboek, met eindeloos veel inspiratie voor jong en oud. Goed om te weten: de knapsack wordt lokaal geproduceerd.

Meer info en/ of direct bestellen: klik hier!

# Crocodile kreek placemat
Een placemat waarop ontzettend veel te zien is. De placemat is beschikbaar in verschillende varianten met onder andere als thema: ‘waar dieren leven’, ‘reptielen en amfibieën’ en ‘ijstijddieren’.

Meer info: klik hier

# Mijn eerste natuurboek
Dit prachtige boek van Camilla de la Bedoyere en Jane Newland is een genot om samen te bekijken en te lezen. Het staat vol platen en weetjes over de natuur. Een aanrader voor alle zesjarige Freek Vonk wannabees. 

Meer info: klik hier

# kompas en vergrootglas
Is je kind een echte onderzoeker? Geef hem een kompas en vergrootglas om zijn eigen weg te zoeken en de details te bekijken. Kleine cadeautjes met een groots effect. Top wat ons betreft. 

Meer info: klik hier en hier.

# SES Gieten en schilderen wilde dieren
Zoek je iets voor een druilerige dag en houd je kind vooral van wilde dieren? Dan is dit knutselpakket vast een dikke hit. Ga samen aan de slag en maak de mooiste wilde dieren! Vanaf circa vijf jaar!

Meer info: klik hier.

Meer inspiratie en tips?
Natuurlijk is deze lijst niet volledig. We vonden nog meer leuke cadeaus... en omdat we voorstander zijn van ruimte voor (voor-) lezen, kijken, luisteren, spelen en doen met én zonder scherm geven we jullie naast deze cadeautips natuurlijk ook graag tips om te lezen, kijken, luisteren spelen en doen de komende weken. Dus vergeet je vooral niet aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandag 25 november in elk geval een complete lijst met tips. Daarnaast benm je gegarandeerd van een maandelijkse prikkel!

Onze nieuwsbrief ontvangen?  

Klik hier!