Productie-detail

Zoostraat 64

Zoostraat 64

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
39 waarderingen

Loesje heeft aparte buren, want ze woont vlak naast de dierentuin. Iedere nacht luistert ze naar een verhaal van één van de dieren.

10 min. : Zappelin. AL. : ma t/m vr om 12:35 uur (zie bijgevoegde link).

Beschrijving inhoud

"Zoostraat 64" gaat over Loesje die vlak naast een dierentuin woont. Elke avond klimt ze in haar pyjama haar slaapkamerraam uit en glijdt vervolgens langs de nek van Bettina de Giraffe naar beneden om daar naar de verhalen van haar dierenvriendjes te luisteren.

In de afleveringen van 'Zoostraat 64' komen veel dieren voor. Zo vertolken onder andere de pratende dieren Nelson de olifant, Kietel en Giebel de apen, Richard de leeuw, Dokter Gordon de gorilla, Aukje de struisvogel en Norman de neushoorn een rol. In iedere aflevering wordt een verhaal over een van de dieren verteld. Zo is er bijvoorbeeld een verhaal over Kobie de schildpad. Kobie is erg bang voor onweer en trekt zich op een avond, vanwege het slechte weer, dan ook terug in zijn schild. Het probleem is echter dat hij er niet meer uit komt. Hoe zal dit worden opgelost?

Leeftijdsadvies

Ieder verhaaltje heeft een vrolijk einde omdat het probleem wordt opgelost. Het taalgebruik in de serie is simpel en er worden er geen moeilijke woorden gebruikt. De serie duurt ongeveer 10 minuten en heeft een vaste structuur en is daarom voorspelbaar. Daarom is deze serie geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Toca Doctor

Toca Doctor

Toca Doctor

Meer weten...

Boek 3+ JR

Er was eens... Roodkapje

Er was eens... Roodkapje

Er was eens... Roodkapje

Meer weten...

Boek 3+ JR

Brikki in de dierentuin

Brikki in de dierentuin

Brikki in de dierentuin

Meer weten...