Productie-detail

Zoop In India

Zoop In India

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
10 waarderingen

De rangers reizen af naar India om daar een kudde verdwenen olifanten te zoeken.

103 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

De film "Zoop in India" is de tweede speelfilm die is gebaseerd op de televisieserie "Zoop". De rangers reizen af naar India om een kudde verdwenen olifanten terug te vinden. Eenmaal daar aangekomen komen ze er echter achter dat de olifanten niet alleen verdwenen, maar zelfs ontvoerd zijn. De groep splitst zich in tweeën; de ene groep gaat de jungle in om de olifanten terug te vinden, de andere groep volgt het spoor van de daders, dat recht naar Bollywood (de Indiase filmindustrie) leidt. Een groot avontuur is het gevolg. Zo moeten de rangers een brug over een ravijn oversteken, een wilde tijger ontwijken, een Bollywood-ster bespieden en komen ze in een grot vol slangen terecht.

De film ‘Zoop in India’ bevat veel spanning en humor. De scènes in de Indiase jungle zitten vol avontuur en ook het spionagewerk van de groep die naar Bollywood gaat zorgt voor leuke momenten. India is nogal druk en soms onhygiënisch, waardoor Bionda absoluut niet op haar plaats is in dit land. Zo gaat ze boven op een dakloze zitten terwijl ze bij de bushalte staan te wachten en brengt ze daarna haar make-up aan in een overvolle bus, die plotseling stopt waardoor de lippenstift recht tussen haar wenkbrauwen terechtkomt. De humor is vervolgens groot als Moes heel serieus zegt dat het haar goed staat ("Erg Indisch"). Er bloeien weer de nodige liefdes op en ook het thema samenwerken komt aan bod. Verder spelen de wilde dieren natuurlijk een belangrijke rol in het verhaal en leert de kijker over wilde dieren.

Leeftijdsadvies

De Zoop films gaan over realistische en diepgaande karakters. Ook in deze film vinden de thema’s liefde, vriendschap en avontuur hun weg in het verhaal. De film "Zoop in India" sluit het best aan bij kinderen vanaf 9jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd tonen een voorkeur voor karakters die ouder zijn dan zichzelf. Ook de ironie en sarcasme in deze film zal kinderen van deze leeftijd zeker aanspreken.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Summer in Transylvania

Summer in Transylvania

Summer in Transylvania

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

InaZuma Eleven

InaZuma Eleven

InaZuma Eleven

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

BZT Show

BZT Show

BZT Show

Meer weten...