Productie-detail

Zookeeper

Zookeeper

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
163 waarderingen

Lukt het de (pratende) dieren om Griffin te koppelen aan de vrouw van zijn dromen?

101 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

Griffin Keyes (Kevin James) is dierenverzorger en houdt van zijn werk. Wanneer Griffin zijn ex-vriendin naar jaren later weer ontmoet wil hij er alles aan doen om haar terug te krijgen. Zijn baan als dierenverzorger maakt dit er niet gemakkelijker op. De dieren in de dierentuin willen niet dat hij weggaat en doen er alles aan om Griffin aan zijn droomvrouw te helpen en ervoor te zorgen dat hij in de dierentuin blijft werken. Hiervoor breken ze zelfs hun erecode van ‘stilte’. Zal het de dieren lukken om Griffin aan de vrouw te krijgen door middel van hun tactieken en adviezen én hem te behouden voor de dierentuin?

De film is met Nederlandse ondertiteling en begint met een verwijzing naar het verleden. De film staat in het teken van liefde, vriendschap en zelfvertrouwen. Griffin is namelijk onzeker over zijn werk als dierenverzorger en wat voor indruk dit maakt op vrouwen. Naast Griffin spelen de dieren (aap, giraffe, gorilla, beren en leeuwen) een belangrijke rol. Humor in de film is vooral visueel, Griffin in nogal lomp en de dieren geven bijzondere adviezen die zorgen voor grappige momenten. De dieren hebben gevoelens en hun eigenaardigheden, zo is het aapje een wijsneus en is de giraffe een beetje typisch.

Leeftijdsadvies

De film “Zookeeper” is een romantische komedie die vanwege de inhoud geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar. Het gaat om diepgaande relaties en gevoelens, het ontdekken wie je bent en hoe anderen je zien. Deze sociale lessen zien kinderen in deze leeftijd graag. Ook kunnen zij vanaf deze leeftijd de ondertiteling goed lezen.

Trailer (ondertiteld)

Jullie mening

Ook leuk

Game 9+ JR

Lego: Marvel Super Heroes

Lego: Marvel Super Heroes

Lego: Marvel Super Heroes

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

High School Musical 3

High School Musical 3

High School Musical 3

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Hola Lara!

Hola Lara!

Hola Lara!

Meer weten...