Productie-detail

Zapp Skills

Zapp Skills

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Een ei bakken, een vlot bouwen of een band plakken; in Zapp Skills leer je de de vaardigheden voor in de grotemensenwereld.

2017-07-10 00:00:00. : maandag t/m vrijdag om 9:00 en 18:00 uur. Livestream: maandag t/m vrijdag de hele dag tot 18:30 uur..

Beschrijving

In Zapp Skills staat elke dag een skill (vaardigheid) centraal; iets wat elk kind wil kunnen voor zijn 12e jaar. Een ei bakken, een vlot bouwen, een band plakken, noem maar op. Twee keer per dag is er een televisie- uitzending over een skill. Op de live stream zie je dagelijks hoe een van de presentatoren een ‘skill challenge’ uitvoert. Via sociale media, maar ook live in de uitzending, worden de kijkers betrokken bij de uitdaging. Kijkers kunnen ook hun eigen vragen of skill challenge naar de ‘Skillsisters’ sturen die de hele dag online zijn.

Oordeel

Het programma Zapp Skills bruist van creativiteit en enthousiasme. De lichtelijk chaotische online sfeer maakt het aantrekkelijk om in te haken op het tijdstip dat je wilt, zonder iets gemist te hebben. De televisie-uitzendingen zitten vol met humor. Het televisiedebuut van YouTuber Quinty Miesiedjan, die samen met de Zapp-presentatoren het programma presenteert, is veelbelovend. De aanleiding van Zapp Skills zijn de angsten die kinderen kunnen hebben bij de overstap naar de grotemensenwereld. Het programma gaat over de vaardigheden die ontbreken om zelfverzekerd in die wereld mee te doen. Dat is soms hilarisch om te zien, ook als je (nog) geen 12 bent.

Leeftijdsadvies

Zapp Skills is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Wil je weten hoe je deze serie inzet op de opvang of de bso? Ga dan naar de Mediatips van Kind & Media.

Jullie mening

Ook leuk

Game 8+ JR

Kurio Smart

Kurio Smart

Kurio Smart

Meer weten...

Game 8+ JR

Planes

Planes

Planes

Meer weten...

Boek 8+ JR

Villa Willemina

Villa Willemina

Villa Willemina

Meer weten...