Productie-detail

Zack & Cody

Zack & Cody

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
87 waarderingen

De tweeling Zack & Cody werken zich regelmatig in de problemen. Met hun humor en creativiteit redden zij zich daar weer uit.

25 min. : Disney XD, Disney Channel. AL. : Elke dag rond 07:30, 12:35 op Disney XD. Op Disney Channel rond 12:50, 16:00 en 20:35 uur..

Beschrijving inhoud

'Het Hotelleven van Zack & Cody' is een serie over twee jongens die in het Tipton hotel met hun moeder wonen. Samen met de oudere meisjes Londen en Maddie beleven de jongens allerlei avonturen. Ze werken zichzelf vaak in de problemen. Door middel van humor en creativiteit redden zij zich daar weer uit. De karakters in de serie zijn zeer uitgesproken. Zo is Cody erg intelligent en doet het goed op school en is Cody het compleet tegenoverstelde. Bij de meisjes is Londen erg dom, een vaders kindje en denkt alleen aan zichzelf, Maddie is juist erg sociaal. De moeder van de jongens probeert ze in het gareel te houden.

De serie wordt in het Nederlands nagesynchroniseerd. De humor in de serie is veelal beeldend en vaak ironisch en worden ondersteund door een lachband. Er lopen meestal twee verhaallijnen door elkaar en de scènes wisselen zich af. De problemen zijn veelal eenvoudig, het zoeken van een bijbaantje, het maken van een werkstuk voor school.

Leeftijdsadvies

Zack & Cody beleven avonturen en gebruiken humor die de jongste kinderen niet zullen begrijpen. Het is belangrijk dat kinderen het verschil tussen ‘echt’ en ‘gespeeld’ begrijpen. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ironie gaan begrijpen. Omdat de karakters heel duidelijk zijn, de onderwerpen eenvoudig is de serie te volgen vanaf 7 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Website 7+ JR

Woordkasteel

Woordkasteel

Woordkasteel

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Ki

Ki

Boek 7-10 JR

Naar de overkant

Naar de overkant

Naar de overkant

Meer weten...