Productie-detail

Yogi Bear

Yogi Bear

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Het park van Yogi Bear zal gesloten worden door een slechte burgemeester. Zal het Yogi en zijn vrienden lukken dit te stoppen?

80 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

‘Yogi Bear’ is gebaseerd op de cartoons van Hanna-Barbera. In deze eerste echte Warner Bros animation video van Yogi Bear probeert Yogi picknickmanden te stelen van de park bezoekers. Zo start de film dan ook. Iedere poging mislukt echter en de parkwachter helpt ook niet echt mee. Deze kampt ook met andere problemen. De burgemeester van de plaats waar het park in ligt wil het park namelijk sluiten. Het geld is op en dus moet het park dicht. De parkwachter wil dit niet laten gebeuren. Ook Yogi wil samen met zijn vriend Boo-Boo helpen om zoveel mogelijk mensen naar het park te krijgen. Er worden slimme dingen bedacht, maar de burgemeester weet ze te dwarsbomen. Ook Yogi helpt niet echt mee, hij bedoelt het goed maar alles loopt in de soep. Zo probeert Yogi een mooie vuurshow te geven op het water, helaas steekt hij per ongeluk de te vroeg vuurwerktafel aan en wordt het publiek gebombardeerd. Intussen laat de burgemeester alle bomen kappen in het park. Zal het Yogi, Boo-Boo en de parkwachter nog lukken om het park terug in goed handen te krijgen?

‘Yogi Bear’ is een film met erg veel humor. Zo bouwt Yogi allemaal ‘uitvindingen’ om zo veel mogelijk picknickmanden te stelen. Aan elke uitvinding mankeert echter iets en eindigt het steeds met een taart in het gezicht van Yogi. De film bevat veel snelle beelden, bijvoorbeeld tijdens Yogi’s vlucht in het vliegtuig dat hij gebouwd heeft om picknickmanden te stelen. Gevoelens als teleurstelling, trots en blijdschap komen voorbij. Het karakter dat deze gevoelens beleeft, Yogi, is niet heel diepgaand en daardoor is de film goed te volgen. De film is Nederlands nagesynchroniseerd en er wordt snel gepraat. De film heeft een happy end; uiteindelijk worden alle problemen opgelost en leeft iedereen nog lang en gelukkig.

Leeftijdsadvies

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De simpele beeldhumor sluit aan bij hun ontwikkeling, deze is namelijk wat flauw en daar houden deze kinderen van. Deze kinderen kunnen de snelle beelden en het vlotte taalgebruik volgen. Zij houden van avontuur en actie wat veel terug te vinden is in deze film. Deze kinderen zullen ook de verschillende gevoelens van Yogi begrijpen.

Bijzonderheden

De stemmen in de Nederlandse versie zijn ingesproken door o.a. Frans Limburg en Dieter Jansen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Jakers! The Adventures of Piggleywinks

Jakers! The Adventures of Piggleywinks

Jakers! The Adventures of Piggleywinks

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Skunk Fu

Skunk Fu

Skunk Fu

Meer weten...

Boek 5+ JR

De opvreters

De opvreters

De opvreters

Meer weten...