Productie-detail

XMIX

XMIX

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
55 waarderingen

Politieman Anton roept de hulp in van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX: Xena, Exel en Dax.

15 min. : Zappelin, Ketnet. AL. : Voor alle afleveringen tot nu toe zie 'XMIX Gemist'. Wordt op dit moment niet uitgezonden op Ketnet.

Beschrijving inhoud

'XMIX' gaat over drie spelhelden uit het spelletje XMIX, Exel, Xena en Dax. Xmix is het lievelingsspel van Anton, een politieagent die weinig aan werken toekomt door zijn vriendin Loesje. Het heldendrietal wordt iedere aflevering opgeroepen uit hun spel door Anton om een probleem op te lossen.

Centraal in de serie staan problemen oplossen en samenwerken. Door goed samen te werken weet XMIX een avontuur altijd tot een goed einde te brengen. Een aflevering draait om 1 gebeurtenis. Een aantal aspecten in de serie komt telkens terug. Anton kan het probleem nooit oplossen en team XMIX wijst hem daar iedere keer weer op. Dot zorgt voor herkenbaarheid bij de kinderen.

Leeftijdsadvies

'XMIX' is een snelle serie. Dialogen zijn uitgebreid en de persoonlijkheden zijn heel duidelijk. Dax is de grappige, Xena de stoere en Exel is wat angstig. Geluid heeft een hoge toegevoegde waarde, als achtergrond maar ook direct. Kinderen vanaf 5 jaar krijgen steeds meer interesse in superhelden, de serie is dan ook vanaf deze leeftijd geschikt.

Jullie mening

Ook leuk

App 5+ JR

Up With a Fish!

Up With a Fish!

Up With a Fish!

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Horton

Horton

Horton

Meer weten...

App 5+ JR

Albert

Albert

Albert

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren