Productie-detail

Who's in Who's out

Who's in Who's out

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Op de Dutch Stage Academy zitten jongeren die artiest willen worden. Niets is zeker in deze serie want de kijker bepaalt wat er gebeurt.

25 min. : Zapp. 9. : Wordt op dit moment niet uitgezonden. Afleveringen zijn terug te kijken via Uitzending Gemist (zie link).

Beschrijving inhoud

“Who´s in who´s” out is een interactieve dramaserie. In de serie proberen zes jongeren een droom te verwezenlijken. Ze willen acteur, zanger of danser worden. Allemaal studeren ze aan de Dutch Star Academy. Winnen en verliezen, vrienden en vijanden en relaties zijn belangrijke thema´s. “Who´s in who´s out” is een interactieve serie; de kijker bepaalt wat er gebeurt. Voor verschillende afleveringen kunnen online nieuwe personages gekozen worden. De online winnaar krijgt een rol in de serie. Dit personage moet meteen zijn best doen want zodra de eerste aflevering op televisie is geweest start weer een verkiezing of diegene mag blijven. Naast de winnaars van de online verkiezingen bestaat de cast uit 9 personages. Op de website (wiwo.bnn.nl) kunnen bezoekers onder andere stemmen op kandidaten en zelf auditie doen.

In “Who´s in who´s out” leert de kijker veel personages kennen, waarvan er nieuwe bijkomen en ook weer verdwijnen. Het tempo van de gebeurtenissen ligt dus vrij hoog. Een stiekeme flirt, een achterbakse streek of motieven die pas later duidelijk worden; ook wat betreft verhaallijn is niet alles wat het lijkt. Goed opletten dus.

Leeftijdsadvies

Vanaf 9 jaar zijn kinderen al geïnteresseerd in programma´s met oudere, of zelfs volwassen personages. Ze zien graag acteurs waar ze tegen op kunnen kijken, in een realistische setting. De thematiek van "Who´s in who´s out", met personages als “sterren” sluit hier goed bij aan. Ook met het interactieve aspect zijn kinderen van deze leeftijd vaak al bekend. Dit neemt niet weg dat de website met name geschikt is voor iets oudere kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

Website alle

Kinderpodcasts

Kinderpodcasts

Kinderpodcasts

Meer weten...

Boek 9+ JR

Nu of ooit

Nu of ooit

Nu of ooit

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Penny's Shadow

Penny's Shadow

Penny's Shadow

Meer weten...