Productie-detail

What's With Andy?

What's With Andy?

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
57 waarderingen

Andy Larkin woont samen met zijn vriend Danny in de stad ?Oost Kukel? waar ze allerlei grapjes uithalen, maar dat gaat nooit goed.

20 min. : Disney XD. AL.

Beschrijving inhoud

"What’s With Andy is een tekenfilmserie over Andy Larkin die samen met zijn vriend Danny in de stad ‘Oost Kukel’ allerlei grapjes uithaalt. Deze grapjes lopen alleen steeds totaal uit de hand. Iedereen in Oost Kukel stoort zich aan deze grapjes, vooral Jen, de zus van Andy. Naast Jen zijn er nog een aantal karakters; Lori: een meisje waar Andy verliefd op is, Mush: de pizzakoerier die Andy vaak uit de brand helpt, Lik en Leech: twee ‘sukkels’ die Andy pesten, de sheriffs: deze moeten ervoor zorgen dat er geen grapjes worden uitgehaald maar dit lukt ze eigenlijk nooit.

Grapjes die worden uitgehaald zijn bijvoorbeeld het plaatsen van tuinkabouters overal in Oost Kukel terwijl iedereen op vakantie is, het plakken van briefjes op de rug van kinderen met de tekst ‘kick me’, een eierschietmachine maken die willekeurig alle kanten op schiet, riemen uitdelen voor de schoolfoto die er uiteindelijk voor zorgen dat op het moment van de foto bij iedereen de broek afzakt en nog veel meer geintjes. De geintjes worden ondersteund door effectgeluiden en sfeergeluiden, zodat iets extra grappig overkomt. Er zijn niet alleen geintjes in beeld, Andy en Danny maken ook wel eens woordgrapjes. Er stinkt bijvoorbeeld iets, waarop hij zegt: “Er zit een luchtje aan deze zaak..”. Er worden geen moeilijke woorden gebruikt. Wel wordt er regelmatig vlot gepraat. De beelden zijn over het algemeen rustig, af en toe komen er snelle beelden langs. Er wordt gebruik gemaakt van felle kleuren.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, zij zullen kunnen lachen om de grapjes. Tevens kunnen zij de gesprekken volgen, deze zijn veelal niet zo heel lang. Tevens gebeurt in beeld genoeg om het te kunnen volgen.

 

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Laura's Passie - Party Planner

Laura's Passie - Party Planner

Laura's Passie - Party Planner

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Green-kids

Green-kids

Green-kids

Meer weten...