Productie-detail

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
59 waarderingen

Aan de rand van het bos beleefd Vrouwtje Theelepel spannende avonturen.

24 min. : Pebble TV. AL. :00, 10:30 en 14:00 uur.

Beschrijving inhoud

Thea, ook wel "Vrouwtje Theelepel" genoemd, heeft haar bijnaam te danken aan het feit dat ze altijd een gouden theelepel om haar hals draagt. Samen met haar man Bazel woont ze in een huisje aan de rand van het bos waar ze allerlei avonturen beleeft.

Thea is niet zoals ieder ander. Er is namelijk iets vreemds aan haar. Zo kan ze namelijk op bepaalde momenten even klein worden als haar theelepeltje en is ze in staat om met de dieren te praten, iets wat uiteraard zeer uitzonderlijk is. Thea is vaak samen met haar buurmeisje Wendy in het bos te vinden. De lieve Thea, die altijd voor iedereen klaar staat en iedereen wil helpen, komt hier onder andere in contact met Albert de mol en eekhoorn Vrouwtje Knabbel. Samen met Wendy en de dieren uit het bos zal ze verschillende avonturen beleven. Dit komt mede door het feit dat ze vaak op de verkeerde momenten krimpt tot de grootte van een theelepel.

Leeftijdsadvies

De serie bestaat uit korte afleveringen in een blokje van ongeveer 25 minuten. De afleveringen worden veelal muzikaal ondersteund, bevatten weinig tot geen moeilijke woorden en zijn tevens erg kort waardoor het goed te volgen is. De serie, overzichtelijk door het beperkt aantal karakters, is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Ibbeltje

Ibbeltje

Ibbeltje

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Abrakodabra

Abrakodabra

Abrakodabra

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Barney & Zijn Vriendjes

Barney & Zijn Vriendjes

Barney & Zijn Vriendjes

Meer weten...