Productie-detail

Verschrikkelijke Ikke 2

Verschrikkelijke Ikke 2

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Ex-schurk Gru en zijn partner Lucy gaan undercover. Zal het ze lukken om de wereld te redden van zijn ondergang?

98 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

De animatiefilm ‘Verschikkelijke Ikke 2’ vertelt het verhaal over Gru, een ex-schurk die voor zijn drie dochters zorgt. Hij wordt door de Anti Schurken Bond benaderd om undercover te gaan om te voorkomen dat een gevaarlijk serum in verkeerde handen valt. Daarbij wordt hij geholpen door zijn Minions – dat zijn kleine gele wezentjes - en zijn partner Lucy. Ze zetten alles op alles om de misdaad tegen te gaan. Ondertussen lijkt er iets moois tussen hen op te bloeien. Langzaamaan verdwijnen er echter steeds meer Minions. Lukt het ze om de wereld te beschermen tegen een gevaarlijk leger van bloeddorstige wezentjes?

Deze film bestaat uit een combinatie van spannende en grappige momenten. Zo weten Gru en Lucy, wanneer ze betrapt worden, op het nippertje te ontsnappen en gaan zelfs een gevecht aan met een boze kip. De geestige Minions maken je daarentegen weer aan het lachen met hun stommiteiten. Ook zijn er humoristische uitspraken als ‘Red je de wereld in een prullenbak?’. Bijzonder aan de film is dat het contrast tussen slecht en kwaad heel duidelijk naar voren wordt gebracht. Gelukkig loopt alles uiteindelijk toch nog goed af.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de film ‘Verschrikkelijke Ikke 2’ aan bij kinderen vanaf 8 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen kinderen in staat zijn om te schakelen tussen de verschillende verhaallijnen in de film. Ook kunnen zij de snelheid, die zowel in de beelden als in de gebeurtenissen naar voren komt, goed aan. Vooral de fantasiefiguren die Minions worden genoemd, zullen hen erg aanspreken. 

Jullie mening

Ook leuk

Boek 8-12 JR

Het geheim van de YouTube-ster

Het geheim van de YouTube-ster

Het geheim van de YouTube-ster

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Zapp Skills

Zapp Skills

Zapp Skills

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Finn

Finn