Productie-detail

Uit-Me-Kaar

Uit-Me-Kaar

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
30 waarderingen

Kinderen mogen allerlei voorwerpen uit elkaar halen van een piano tot een caravan.

7 min. : Zappelin. AL. : Onderdeel van KRO Kindertijd.

Beschrijving inhoud

In de serie “Uit-Me-Kaar” krijgen kleuters een piano, scooter, caravan die ze helemaal uit elkaar moeten halen. Met een doos vol gereedschap gaan drie kinderen aan de slag; ze halen elke plank los, knippen de draden stuk en schroeven elke schroef los. De kinderen slopen niets maar halen het echt uit elkaar en doen de overblijfselen in verschillende bakken.

In het begin van de aflevering worden de drie kinderen voorgesteld, daarna zie je ze aan het werk. Er is geen muziek, je hoort alleen de kinderen met elkaar praten. Er worden veel close-ups gemaakt van de handelingen die de kinderen uitvoeren, zo zie je goed hoe gedetailleerd ze te werk gaan. De aflevering eindigt altijd met “we krijgen het echt niet verder uit elkaar, zullen we stoppen?”

Leeftijdsadvies

Naar andere kinderen kijken die aan het werk zijn vinden drie-jarigen fijn, ze zullen waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de spullen en de technieken die de kinderen in de serie gebruiken. Doordat de beelden verder niet ondersteund worden door muziek en de aflevering 7 minuten duurt moet het kind zich wel goed kunnen concentreren. Uit-Me-kaar is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Aflevering "Uit-Me-Kaar"

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Sand draw

Sand draw

Sand draw

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Gazoon

Gazoon

Gazoon

Meer weten...

App 3+ JR

Gynzy's Mozaïek

Gynzy's Mozaïek

Gynzy's Mozaïek

Meer weten...