Productie-detail

Tupu

Tupu

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Het stoere meisje Tupu beleeft met haar vriendje, de eekhoorn Whatzup, avonturen in het park van New York.

25 min. : Zapp. AL. : Ma, di, do en vrij om 15:50 en 16:15 uur.

Beschrijving inhoud

In New York, Central Park, woont een klein roodharig en stoer meisje genaamd Tupu. Tupu woont hier samen met eekhoorn Whatzup in een boom. Tupu kan gezien worden als de vrouwelijke variant van Tarzan. Zo springt ze onder andere van tak naar tak, klimt ze in bomen en praat ze met dieren. Haar beste vriend, Norton, leidt echter een luxe leven. Hij is namelijk de zoon van de burgemeester. De verschillen tussen de vrienden zijn dus groot. Toch speelt dit geen grote rol van betekenis en samen beleven ze dan ook vele avonturen.

Het Central Park is een groot park waar veel mensen uit de stad samenkomen. Om het een en ander in goede banen te leiden is Shoobz de parkwachter aangesteld. Shoobz heeft echter 1 groot probleem, Tupu. Tupu wordt dan ook vaak door Shoobz achterna gezeten, alleen weet zij altijd te ontsnappen. Iets wat tot grote ergernis leidt bij de parkwachter. Norton is echter zoals ieder normaal kind van zijn leeftijd, ook al leidt hij een luxe leventje. Dit betekent dus dat ook Norton 'gewoon' naar school zal moeten om bijvoorbeeld de biologie lessen te volgen met zijn klasgenoten. Echter waar een ander met de fiets naar school gaat, gaat Norton met de limousine.

Leeftijdsadvies

De afleveringen van "Tupu" duren ongeveer 25 minuten en spelen zich voornamelijk af in Central Park. De serie is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar vanwege de gemakkelijke verhaallijn, de weinige tot geen moeilijke woorden, het beperkte aantal terugkerende hoofdkarakters dat meespeelt en het rustige beeld- en spreektempo. Tupu is een stoer meisje, kinderen vanaf 5 jaar zijn op zoek naar meer avontuur en zullen zich in haar herkennen.

Jullie mening

Ook leuk

App 4+ JR

Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio

Meer weten...

Boek 4+ JR

Naar school

Naar school

Naar school

Meer weten...

Boek 4+ JR

Ik heb een geheim

Ik heb een geheim

Ik heb een geheim

Meer weten...