Productie-detail

T.U.F.F. Puppy

T.U.F.F. Puppy

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
56 waarderingen

De hond Duddley Puppy werkt voor de organisatie T.U.F.F als geheim agent. Hij doet er alles aan om de stad Petropolis te beschermen tegen de vijand D.O.O.M.

20 min. : Nickelodeon. AL. : Vanaf 26 november elke dag om 08:15 uur.

Beschrijving inhoud

T.U.F.F. Puppy is een animatie waarin een aantal geheim agenten hun stad Petropolis beschermen tegen de vijand D.O.O.M en misdadigers als Snaptrap en de Kameleon. De hoofdrolspeler in deze serie is de hyperactieve hond Duddley Puppy. Hij is de perfecte combinatie van alle honden die er in de wereld bestaan, daarom is hij door de organisatie T.U.F.F. uitgekozen om voor hen te komen werken. Zijn werk als geheim agent, doet hij samen met zijn partner en beste vriendin Kitty. Hoewel ze samen een erg goed team zijn, komen ze bijna iedere aflevering in de problemen wanneer één van de misdadigers een gemeen plan probeert uit te voeren en zij dat proberen te voorkomen.

In het programma gebruiken de geheimagenten regelmatig moeilijke woorden als kidnappen, hoofdkwartier en criminelen. Deze termen worden niet nader uitgelegd, maar zijn deze wel gemakkelijk af te leiden uit de context. De karakters die naar voren komen zijn in vrijwel alle opzichten totaal verschillend. Zo is Kitty een lenige jonge meid met een Belgisch accent, is Keswick klein, slim en heeft hij moeite met uit zijn woorden te komen en als laatste is Duddley groot, breed en heeft hij vaak enorm veel honger. De humor in het programma komt tot uiting in de gekke, vaak onschuldige acties die grote gevolgen hebben. Zo is er op het hoofdkantoor een breed scala aan knoppen. Achter ieder van deze knoppen zit iets geks verborgen. Zo kan het zomaar gebeuren dat er na ’n druk op de knop een gorilla binnen springt. Ook kan het hoofdkantoor op ieder gewenst moment veranderd worden in een totaal andere omgeving, zoals een discotheek of een restaurant. In het programma wordt gebruik gemaakt van verschillende camerastandpunten, die vooral in een gevecht nogal eens wisselen. Dit zorgt voor snel flitsende beelden tussen de dialogen door.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit T.U.F.F. Puppy aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn kinderen steeds beter in staat om hun fantasie van de werkelijkheid te scheiden. Toch vinden ze het nog fijn om zich nog helemaal mee te laten voeren in de actie en het avontuur die het programma hen biedt en zijn helden, zoals Dudley Puppy, nog steeds belangrijk.

Bijzonderheden

Veelal worden er twee afleveringen achter elkaar uitgezonden.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

De Magische Wereld van Pardoes

De Magische Wereld van Pardoes

De Magische Wereld van Pardoes

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Huntik: Secrets & Seekers

Huntik: Secrets & Seekers

Huntik: Secrets & Seekers

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

MeesterSpion

MeesterSpion

MeesterSpion

Meer weten...