Productie-detail

True Jackson

True Jackson

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
68 waarderingen

Het leventje van True Jackson verandert: ze gaat van broodjesverkoopster naar vice-president van het grote modebedrijf Mad-Style, als dat maar goed gaat.

22 min. : Nickelodeon. AL. Ja.

Beschrijving inhoud

“True Jackson” is een comedy over het 15/16-jarig meisje True die de vice president is van het modebedrijf ‘Mad style’. Zij ontwerpt hier kleding in opdracht van Mr. Madigan, de baas van het bedrijf. Haar vrienden Lulu en Ryan werken ook bij 'Mad Style'. Een aflevering van “True Jackson” begint steeds met een inleidende scène, hierna komt past de leader. In een aflevering worden de scènes gescheiden door een bumper. Deze bumper is een kledingrek die in beeld langs komt. In een aflevering kunnen twee verhaallijnen door elkaar spelen, die vaak aan het einde van de aflevering samenkomen.

Er wordt in de serie “True Jackson” veel gebruik gemaakt van woordgrapjes en sarcasme. De uitdrukkingen op de gezichten zijn lichtelijk overdreven zodat duidelijk overkomt hoe iets wordt bedoeld wanneer iemand wat zegt. Daarnaast wordt er in de serie gebruik gemaakt van een lachband. De beelden zijn qua tempo gemiddeld, met af en toe snelle beelden. Wel wordt er af en toe erg snel gepraat. In de aflevering komen soms moeilijke woorden en termen uit de modewereld voor.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Zij kunnen het praattempo volgen en snappen de woordgrapjes en het vele sarcasme dat gebruikt wordt. Jongere kinderen zullen dit niet begrijpen en daardoor de serie helemaal niet grappig vinden. Ook komen er onderwerpen in voor als verliefd zijn, gevoelens delen, belangrijke geheimen bewaren, werken, en het serieus hebben van een vriend. Doordat ten slotte de personages 15 jaar en ouder zijn, past deze televisieserie het beste bij de belevingswereld van een kind van 10 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Meester van de Zwarte Molen

Meester van de Zwarte Molen

Meester van de Zwarte Molen

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Victorious

Victorious

Victorious

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Wingin' It

Wingin' It

Wingin' It

Meer weten...