Productie-detail

Totally Spies

Totally Spies

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
107 waarderingen

De drie meiden Sam, Alex en Clover zijn studenten aan de Beverly Hills Highschool in Hollywood, maar ook spionnen voor WHOOP.

22 min. : Disney XD. 6.

Beschrijving inhoud

Sam, Alex en Clover zijn studenten aan de Beverly Hills Highschool in Hollywood. In het geheim zijn ze spionnen voor de World Organization Of Human Protection (WHOOP). De afleveringen volgen een vast patroon, het begint met een probleem, modellen worden gekidnapt of strijders in een televisieprogramma verdwijnen op mysterieuze wijze. De drie meiden worden dan door hun baas Jerry opgeroepen middels een tunnel voor het uitvoeren van een missie. Vaak gaan ze ergens undercover. Naast de missie hebben de drie op school en dagelijks leven hun eigen ‘problemen’ (bijvoorbeeld ruzie met een meisje op school), hiermee wordt de aflevering dan altijd afgesloten.

De drie meiden gaan altijd op ontspannen manier hun missie in, ze maken veel grapjes onder elkaar die te maken hebben met jongens en mode, bijvoorbeeld: “ik wil wel met hem vermist worden, hij is zo hot!” en “lekker zeg, net nu ik geen waterproof mascara op heb” (wanneer ze door het water moeten). Voor hun missie gebruiken ze bijzondere gadgets, hier worden moeilijke woorden gebruikt, bijvoorbeeld: een hologram projecterende ring. Deze gadgets komen altijd van pas wanneer ze gevangen zijn genomen tijdens hun missie en ze hierdoor weer kunnen ontsnappen.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Niet eerder omdat de serie geweld bevat en het belangrijk is het onderscheid te maken tussen fantasie en werkelijkheid. Ook zijn helden voor deze leeftijd nog belangrijk. Omdat de serie wel een vast patroon volgt en dus voorspelbaar is, is het wel geschikt vanaf deze leeftijd. De scherpzinnige opmerkingen en leef- en belevingswereld (middelbare school) past nog niet bij deze leeftijd. Oudere kinderen vanaf 9 jaar zullen dus ook nog plezier beleven aan de serie.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Garfield The Movie

Garfield The Movie

Garfield The Movie

Meer weten...

Boek 6-12 JR

't verrukkelijke kinderbakboek

't verrukkelijke kinderbakboek

't verrukkelijke kinderbakboek

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

De Indiaan

De Indiaan

De Indiaan

Meer weten...