Productie-detail

Timmy Tijd

Timmy Tijd

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
64 waarderingen

De kleine Timmy gaat elke dag naar het kinderdagverblijf waar hij elke keer weer iets meemaakt.

10 min. : Nick Jr, Nickelodeon. AL. : Elke dag om 10:50, 17:15, 22:50 en 05:15 uur op het digitale kanaal Nick Jr. Ma t/m vrij om 06:10, 06:15, 09:30 uur, za en zo om 06:15 uur op Nickelodeon.

Beschrijving inhoud

"Timmy Tijd" is een klei-animatie waarin het dagelijks leven van het jonge schaapje Timmy op de crèche/peuterspeelzaal centraal staat. Het dagritme komt steeds terug doordat ze verschillende activiteiten doen zoals knutselen en buitenspelen en tussendoor lunchpauze hebben. De figuren in de serie spreken een fictieve taal met elkaar.

Per aflevering staan een paar karakters centraal en speelt de activiteit zich af op 1 tot 2 locaties. Hierdoor blijft het verhaal klein en doordat de karakters niet in een echte taal praten, kunnen kinderen zich volledig richten op het verhaal.

Leeftijdsadvies

“Timmy Tijd” is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De thema's in deze serie passen goed bij de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd. Vooral kinderen die zelf naar een peuterspeelzaal of crèche gaan zullen zich steeds beter kunnen inleven in de serie.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

YouToons TV - Cartoons for kids

YouToons TV - Cartoons for kids

YouToons TV - Cartoons for kids

Meer weten...

Boek 2+ JR

Speeltuin

Speeltuin

Speeltuin

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Tigga & Togga

Tigga & Togga

Tigga & Togga

Meer weten...