Productie-detail

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
90 waarderingen

Thomas, een brutaal locomotiefje komt vaak in de problemen komt doordat hij graag alles wil doen wat de volwassen treinen ook doen.

5 min. : JimJam, Nickelodeon. : Op JimJam elke dag twee afleveringen om 02:45, 04:40, 13:45, 17:20 en 22:50 uur. Wordt momenteel niet uitgezonden op Nickelodeon.

Beschrijving inhoud

De animatieserie 'Thomas de stoomlocomotief' is een animatieserie waarin Thomas de stoomlocomotief of één van zijn vriendjes centraal staat. Thomas zelf is een brutaal locomotiefje dat vaak in de problemen komt doordat hij graag alles wil doen wat de volwassen treinen ook doen. Maar meestal loopt het weer goed af.

Een mannelijke voice-over vertelt het verhaal van Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes. Ook spreekt hij de dialogen tussen de locomotieven en mensen in. Hierdoor krijg je het gevoel dat je voorgelezen wordt. De locomotieven reageren op het verhaal door de emoties in hun gezichten. Er komen veel moeilijke woorden voor die bij het thema van de serie horen. Dit zijn beroepstermen, zoals ‘remisedeur’ of ‘steengroeve’. Deze worden niet altijd met woord of beeld uitgelegd. Dit zal het volgen van de serie niet belemmeren. Er klinkt vrolijke muziek op de achtergrond die de emoties tijdens de aflevering ondersteunt.

Leeftijdsadvies

'Thomas de Stoomlocomotief' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het spreekt kinderen van deze leeftijd aan, omdat de animatieserie een chronologische opbouw heeft en emoties zijn te zien. Het thema 'verkeer' past goed in de belevingswereld van kinderen vanaf 3 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

De Liedjesalmanak: herfst & winter

De Liedjesalmanak: herfst & winter

De Liedjesalmanak: herfst & winter

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Sesamstraat

Sesamstraat

Sesamstraat

Meer weten...

App 3+ JR

Koppiekoppie Kippie

Koppiekoppie Kippie

Koppiekoppie Kippie

Meer weten...