Productie-detail

Te Leuk om waar te zijn

Te Leuk om waar te zijn

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Is het echt of nep en hoe loopt het filmpje af? Dat is de vraag in de grappige spelshow 'Te leuk om waar te zijn'!

25 min. : Zapp. AL. : Via Uitzending Gemist.

Beschrijving inhoud

“Te leuk om waar te zijn” is een spelshow waarin twee teams vragen moeten beantwoorden over een reeks homevideo's. De teams moeten bijvoorbeeld voorspellen hoe een filmpje afloopt en welk filmpje in scène is gezet en dus nep is. Het programma wordt gepresenteerd door Viviënne van den Assem. Teamcaptains zijn Horace Cohen en Ali B, elke aflevering worden ze bijgestaan door een bekende gast. Het team met de meeste punten wint het programma.

In het programma vertellen de gasten ook over eigen ervaringen en samen met de teamcaptains worden veel grapjes gemaakt. Af en toe wordt er snel gesproken. “Te leuk om waar te zijn” bestaat voor een groot deel uit homevideos. De filmpjes kunnen heel kort zijn, bewegend beeld bevatten, slecht te verstaan zijn of anderszins onduidelijk. De inhoud van de filmpjes is heel divers. Er gebeurt ook wel eens iets wat normaal gesproken niet leuk is, zoals een botsing of valpartij. Dit "leed" blijft wel binnen de perken.

Leeftijdsadvies

In “Te leuk om waar te zijn” zijn dingen vaak niet wat ze lijken. Iets wat eigenlijk niet grappig is kan door de manier hoe het in beeld is gebracht toch grappig worden. De deelnemers aan het programma proberen elkaar ook nogal eens om de tuin te leiden. Deze dubbele boodschappen maken het programma geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Als kinderen begeleid worden kunnen ze ook op jongere leeftijd plezier beleven aan dit programma. “Te leuk om waar te zijn” is vooral een programma om samen te bekijken.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Prof. Dr. Testkees

Prof. Dr. Testkees

Prof. Dr. Testkees

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Rekenen met Prof. Dr. Testkees

Rekenen met Prof. Dr. Testkees

Rekenen met Prof. Dr. Testkees

Meer weten...

Boek 8+ JR

Luisterboek: Troep

Luisterboek: Troep

Luisterboek: Troep

Meer weten...