Productie-detail

Tarzan & Jane

Tarzan & Jane

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Als Tarzan en Jane een jaar samen zijn in de jungle, gaat Jane op zoek naar het perfecte cadeau. Dit is echter nog niet zo gemakkelijk.

75 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud:

Tarzan en Jane wonen een jaar samen in de jungle. Daarom wil Jane hem verrassen met een mooi cadeau. Daarom vraagt ze de olifant Tantor en gorilla Tuk om hulp. Jane heeft allerlei ideeën. Helaas zijn Tantor en Tuk het niet met haar ideeën eens en geven bij elk cadeau. Zal Jane het geschikte cadeau voor Tarzan vinden? 

Tarzan en Jane is een oorspronkelijk Amerikaanse animatiefilm van Disney, maar er is ook een Nederlands ingesproken versie beschikbaar. Het is het vervolg op de animatiefilm Tarzan waarin Tarzan en Jane elkaar leren kennen. Het taalgebruik is redelijk eenvoudig. De film is een raamvertelling: het bevat drie verschillende verhalen die weer binnen één verhaal passen. Het verhaal begint bij Jane die nadenkt over een cadeau voor Tarzan. Na een terugblik komt de kijker weer terug in het heden en bedenkt Jane een nieuw cadeau. De film bevat spannende stukjes vanwege de gevechten die Tarzan meemaakt tijdens allerlei reddingsacties. Bijvoorbeeld als Tarzan een stel krokodillen verslaat. Deze stukjes worden ondersteund door spannende muziek. Af en toe gebeuren er grappige dingen. Zo valt olifant Tantor flauw en landt hij bovenop één van de diamantdieven. Het verhaal heeft een happy end. 

Leeftijdsadvies:

Tarzan en Jane is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Op deze leeftijd begrijpen de kinderen de sprongen in tijd. Het taalgebruik in de film is redelijk eenvoudig, dit maakt dat kinderen vanaf 5 jaar alles goed kunnen volgen. Verder bevat de film aardig wat spannende scènes, wat kinderen op deze leeftijd vaak aanspreekt.

Bijzonderheden 
De DVD bevat een aantal extra’s zoals spelletjes die je kunt spelen. Zo kun je bijvoorbeeld de boomhut van Tarzan bouwen. 

Jullie mening

Ook leuk

Boek 5-9 JR

Bob Popcorn

Bob Popcorn

Bob Popcorn

Meer weten...

Boek 5-8 JR

Waar is Willem?

Waar is Willem?

Waar is Willem?

Meer weten...

App 5+ JR

Bumpy Road

Bumpy Road

Bumpy Road

Meer weten...