Productie-detail

Superkapje en de Turbo-Oma?s 3D

Superkapje en de Turbo-Oma?s 3D

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
148 waarderingen

Superkapje moet haar Oma en de twee kinderen Hans en Grietje redden uit de handen van de gemene heks Verushka.

85 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

In deze 3D animatie film is het de bedoeling dat Superkapje haar Oma en de twee kinderen Hans en Grietje redt uit de handen van de gemene heks Verushka. Verushka heeft Oma en de twee kinderen namelijk ontvoerd, waarom dat moet Superkapje zien te achterhalen. Samen met de andere (sprookjes)figuren, Wolf en eekhoorn Twitchy gaat ze op pad. Superkapje maakt deel uit van het HEA team, de “hoeders van eind goed al goed”.

In de film zitten veel actie elementen, vooral tijdens achtervolgingen. Ook bevat de film veel gesproken humor in de vorm van woordgrappen “Wie in de naam Grimm?”, “Waar is Superkap er maar weer mee?” en “Die harp klapt vast snel uit de muziekschool”. In de film wordt er ook veel verwezen naar andere sprookjes, zo spelen Hans en Grietje een belangrijke rol en komen de drie biggetjes voor. Aan het einde van de film wordt er verwezen naar de rattenvanger van Hamelen. Er komen twee liederen voor, in het Engels gezongen. Als iets mis gaat zeggen ze chips in plaats van shit. De film bevat aan het eind een sociale les over snoepen.

Leeftijdsadvies

De film bevat veel woordgrappen en er wordt veel (subtiel) verwezen naar andere sprookjes, dit maakt de film extra grappig en leuk om naar te kijken. Om deze reden is de film meer geschikt vanaf 8 jaar, een leeftijd waarin ze woordgrapjes goed kunnen plaatsen. Omdat ze nog moeite hebben met meerdere verhaallijnen naast elkaar te plaatsen zullen ze nog niet alle verwijzingen naar andere films oppikken, maar de film als op zichzelf staand verhaal wel snappen.

Bijzonderheden

De stemmen in "Superkapje en de Turbo-Oma's" worden ingesproken door onder andere Linda Wagenmaker (Superkapje), Marjolein Algera (Oma), Laura Vlasblom (Verushka), Thijs van Aken (Twitchy) en Tony Neef (Reus Kirk).

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Camp Lazlo

Camp Lazlo

Camp Lazlo

Meer weten...

Game 8+ JR

Planes

Planes

Planes

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Hercules

Hercules

Hercules

Meer weten...