Productie-detail

Spy Kids 3 - Game Over

Spy Kids 3 - Game Over

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
16 waarderingen

Juni moet terugkeren als spion omdat zijn zus ontvoerd is in een computerspel. Zal het hem lukken haar te bevrijden uit het spel?

81 min. : Film op DVD. AL.

De zus van Juni is ontvoerd. Ze zit vast in een computerspel. Om haar te redden, moet Juni terugkeren als spion. Zal het hem lukken haar te bevrijden uit het spel?

Juni is gestopt bij de spionnen organisatie OSS. Toch moet hij terugkeren als spion. Zijn zus Carman is namelijk ontvoerd: zij zit vast in een computerspel. Als ze niet binnen 12 uur gered is, is het definitief ‘Game Over’. De bedenker van het spel wil de wereld overnemen. Om Carman te redden, gaat Juni het spel in. Maar.. . hij heeft maar negen levens. Als die op zijn, is het ook voor hem ‘Game Over’. Al snel verliest Juni een aantal van zijn levens. Zal het hem lukken zijn zus te redden?

In Spy Kids 3 zitten grappige stukjes. Juni heeft bijvoorbeeld vissen gekregen, maar dat blijken jonge haaien te zijn, die proberen zijn vinger af te bijten.

Verder zitten er veel gevechten en achtervolgingen in de film.

De film is duurt 81 minuten en is Nederlands gesproken. Je kunt de film ook in het Engels bekijken met Nederlandse ondertiteling. Spy Kids 3 is er ook in 3D.

___________________________________________________________
Informatie voor ouders en professionals

___________________________________________________________

Beschrijving inhoud

De derde film van Spy Kids, "Spy Kids 3: Game Over', begint met Juni. Hij is gestopt bij de spionnen organisatie OSS. Toch wordt er contact met hem opgenomen omdat zijn zus Carman is ontvoerd. Zij zit vast in een computerspel en moet binnen 12 uur gered worden omdat het anders definitief 'Game Over' is. De bedenker van het spel wil de wereld over nemen. Juni besluit ook in het spel te gaan om haar te redden. Helaas heeft hij maar negen levens in het spel, als deze op zijn zal ook hij 'Game Over' zijn. Juni verliest al snel een aantal van zijn negen levens. Zal het hem lukken zijn zus te redden?

Omdat Juni zijn rol als spion weer oppakt, komt hij in veel gevechten en achtervolgingen terecht. Deze film bevat dus veel scènes met snelle beelden, ook wordt er snel gesproken. De gevechten zijn, net zoals de achtervolgingen, redelijk heftig. Omdat Juni zijn zus op tijd moet redden speelt hij met verschillende gevoelens, namelijk: teleurstelling, trots, angst en blijdschap. De film is Nederlands nagesynchroniseerd. De film is er ook in 3D. Verder zit er humor in de film, bijvoorbeeld de vissen in de vissenkom van Juni. Hij heeft ze gekregen van zijn oom, maar de kleine vissen zijn echte haaitjes dus proberen zij zijn vinger af te bijten.

Leeftijdsadvies

‘Spy Kids 3-D: Game Over’ is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij kunnen de snelle beelden en het vlotte taalgebruik volgen. Bij een 8-jarige is het gevoel van rechtvaardigheid aanwezig, zij zullen zich dus goed in kunnen leven in Juni die zijn zus wil redden. Deze kinderen zullen de actiescènes niet meer als eng beschouwen en daarnaast vinden zij het interessant dat het verhaal zich afspeelt in een ander land met een andere cultuur, namelijk de virtuele wereld waarin de film het grootste gedeelte afspeelt. De film kan ook in het Engels gekeken worden met Nederlandse ondertiteling. In dit geval is de film geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Jullie mening

Meer van Spy Kids

TV & Film 8+ JR

Spy Kids 2: Island of Lost Dreams

Spy Kids 2: Island of Lost Dreams

Spy Kids 2: Island of Lost Dreams

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Hotel Transylvanië: Hotel vol monsters 3D

Hotel Transylvanië: Hotel vol monsters 3D

Hotel Transylvanië: Hotel vol monsters 3D

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

De Brief voor de Koning

De Brief voor de Koning

De Brief voor de Koning

Meer weten...

Boek 8+ JR

Mikis de ezeljongen

Mikis de ezeljongen

Mikis de ezeljongen

Meer weten...