Productie-detail

Space Jam

Space Jam

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Michael Jordan moet de Looney Tunes helpen buitenaardse wezens te verslaan in een potje basketbal.

84 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

Op een andere planeet heeft de slechte Mister Swackhammer een attractiepark. Omdat dit niet goed meer loopt wil hij een nieuwe attractie in de vorm van de Looney Tunes. Als vijf onderdanen naar de wereld reizen om deze op te halen, willen de Looney Tunes niet mee tenzij ze een potje basketbal tegen de onderdanen verliezen. De Looney Tunes roepen de hulp van Michael Jordan in. Dit is een bekende basketballer die is gaan honkballen. Hij wil hen helpen, maar zal deze hulp genoeg zijn? Zullen de Looney Tunes de onderdanen kunnen verslaan?

Omdat Michael met de Looney Tunes veel aan het basketballen is, komen er veel scènes met snelle beelden voor. Ook wordt er snel gesproken. Michael vindt ondanks dat hij gestopt is met basketbal deze sport nog erg leuk blijkt op het veld. Gevoelens als teleurstelling, trots, angst en blijdschap komen bij hem dan ook aanbod. Daarnaast veranderen de onderdanen van slechte wezens in vrienden van de Looney Tunes. De film is Nederlands nagesynchroniseerd. Verder zit er humor in de film, bijvoorbeeld als Michael voor het eerst in de wereld van de Looney Tunes komt en hij helemaal gecheckt wordt, waaronder ook met een boor in zijn oor.

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Er komen in de film spannende momenten voor omdat de onderdanen veranderen in monsters als zij basketballen. Verder kunnen kinderen vanaf deze leeftijd de snelle beelden en het vlotte taalgebruik volgen. Ook vinden zij de vele grapjes van de Looney Tunes leuk omdat deze voorkomen in een andere situatie dan dat zij gewend zijn, namelijk in de wereld van de Looney Tunes.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Monsters vs Aliens

Monsters vs Aliens

Monsters vs Aliens

Meer weten...

Boek 6-10 JR

Op zoek naar Tom in het oude Egypte

Op zoek naar Tom in het oude Egypte

Op zoek naar Tom in het oude Egypte

Meer weten...

Game 6+ JR

Skelet verzamelen

Skelet verzamelen

Skelet verzamelen

Meer weten...