Productie-detail

Sonny with a chance

Sonny with a chance

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
8 waarderingen

De droom van Sonny komt uit: meespelen in de TV-serie So Random! Maar dit wordt haar door Tawni niet in dank afgenomen.

20 min. : Disney Channel. AL.

Beschrijving inhoud

In de televisieserie "Sonny with a chance" wordt Sonny gevraagd om in haar favoriete TV-serie So Random! mee te spelen. Haar droom komt uit en ze verhuist naar Hollywood. Sonny heeft goede ideeën en is dolenthousiast, maar dit wordt haar door Tawni (de hoofdrolspeelster) niet in dank afgenomen. Tawni wil alle aandacht van de fans voor zichzelf en wil haar positie niet delen met Sonny. Zowel op als buiten de set beleven Sonny en de andere acteurs de gekste avonturen. Zo loopt bijvoorbeeld de date die Tawni in Sonny’s appartement heeft helemaal verkeerd af en blijkt een uitwisselingsproject niet de roem en fans op te leveren als de meiden hadden verwacht.

In deze tv-serie is de humor heel duidelijk aanwezig. De personages komen voortdurend in grappige situaties terecht, zoals bijvoorbeeld wanneer de hotelkamer van Tawni geen luxe voorziening blijkt te zijn, maar meer op een stal lijkt. Ook de relatie tussen Sonny en Tawni levert vaak lachwekkende acties op. Ze zijn namelijk niet bepaald de beste vriendinnen en regisseur Marshell doet dan ook zijn uiterste best om van de meiden één team te maken, maar dit valt nog niet mee. De lachband die op de achtergrond te horen is versterkt deze grappige momenten. De dialogen bevatten doorgaans veel tekst en er wordt in een vlot tempo gesproken.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit "Sonny with a chance" aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 9 jaar. Vanaf deze leeftijd kijken kinderen het liefste naar personen die minstens even oud zijn. Daarnaast kunnen ze zich inleven in de emoties en gevoelens die bij de gebeurtenissen in deze serie naar voren komen, zoals verliefd zijn of jaloers zijn. De rivaliteit tussen de beide meisjes is iets waar 9-jarigen ook mee bezig zijn, het ontwikkelen van vriendschappen en creeëren van eigen vriendengroepjes.

Bijzonderheden

"Sonny with a chance" wordt in een nagesynchroniseerde Nederlandse versie uitgezonden en met ondertiteling, de ondertitelde versie is te zien na 20 uur 's avonds.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

The Davincibles

The Davincibles

The Davincibles

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Nim's Island

Nim's Island

Nim's Island

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Totally Fit Kidz

Totally Fit Kidz

Totally Fit Kidz

Meer weten...