Productie-detail

Skunk Fu

Skunk Fu

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
79 waarderingen

Stinkdier Skunk krijgt les in de vechtsport Kungfu. Hij moet de vallei beschermen tegen onder andere Baviaan en de Ninja Apen.

10 min. : Disney XD. AL. : Kijk voor uitzendgegevens in de TV gids via de link.

Beschrijving inhoud

De serie "Skunk Fu" gaat over het jonge stinkdier Skunk die les krijgt in de vechtsport Kungfu. Hij krijgt de lessen van Panda. Vervolgens zal hij het geleerde in de praktijk moeten brengen om de vallei te beschermen tegen onder andere Baviaan en de Ninja Apen.

Lang geleden werd de vallei beschermd door Draak. Hij was echter arrogant en werd door de hemel gestraft.
 Volgens Draak was dat de schuld van de vallei-bewoners. Vanuit zijn koude gevangenis probeert hij hen dan ook te vernietigen. De enige hoop is leerling Skunk. Hij zal het op moeten nemen tegen de handlangers van Draak. Gelukkig staat hij er niet alleen voor en zal hij worden bijgestaan door een aantal vallei-bewoners zoals onder andere Konijn, Fox de vos, Tijger en Zwijn.

Leeftijdsadvies

De afleveringen, met de nodige humor in beeld en geluid, bevatten geen tot weinig moeilijke woorden. Het kleine stinkdier Skunk is aandoenlijk en grappig om te zien. Hij wil graag een echte Kungfu strijder worden en alle 'coole moves' leren. Er wordt regelmatig gevochten, waarbij bepaalde muziek voor meer spanning en actie zorgt. De serie bestaat uit afleveringen van tien minuten, waar er vaak meerdere van achter elkaar komen op Disney XD. "Skunk Fu" is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het beeldtempo van deze serie is niet te snel. Bovendien neemt rond deze leeftijd de behoefde aan spannendere vormen van entertainment toe.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

De Reddertjes

De Reddertjes

De Reddertjes

Meer weten...

App 5+ JR

Tiny Wings

Tiny Wings

Tiny Wings

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Lucky Luke

Lucky Luke

Lucky Luke

Meer weten...