Productie-detail

Shuriken School

Shuriken School

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
65 waarderingen

Eizan en zijn vrienden Okuni en Jimmy zitten op de Shuriken School en leren alles over de Ninja vechtkunst Ninjutsu.

25 min. : Disney XD. AL. : Kijk voor uitzendgegevens in de TV gids via de link.

Beschrijving inhoud

De animatieserie "Shuriken School" gaat over Eizan en zijn vrienden Okuni en Jimmy. Op de Shuriken School leren Eizan en zijn vrienden alles over de Ninja vechtkunst Ninjutsu. Dit is de manier van vechten die de ninja's gebruiken. De leerlingen van de school leren tegen muren op te rennen en snel te bewegen om zich te verdedigen. De serie speelt zich af in Japan, waar de vechtkunst vandaan komt. De leerlingen op de school komen uit allerlei delen van de wereld. Er komen dan ook zo nu en dan culturele normen en waarden in de serie naar voren.

De Shuriken School geeft leerlingen een kans om Ninjutsu te leren. In de serie neemt de Shuriken School het op tegen hun rivalen van de Katana School. Toch zijn de leerlingen niet altijd alleen maar bezig met hun Ninja lessen. Ze volgen ook gewone lessen zoals ieder ander schoolgaand kind, waarbij ze bijvoorbeeld leren hoe met elkaar om te gaan. Naast Eizan en zijn vrienden Okuni en Jimmy, komen er nog meer personages voor. Zo is er bijvoorbeeld Pig het varkentje, Ami het geliefde meisje en meester Kubo. Op de Shuriken School is elke dag wel iets te beleven.

Leeftijdsadvies

In de afleveringen staan onderwerpen als vriendschap en teamwork centraal. Er zijn geregeld snelle beelden met veel actie te zien, bijvoorbeeld tijdens een ninja gevecht. Ook is er dan onheilspellende muziek te horen. De humor in de serie is inhoudelijk niet lastig om te begrijpen. Daarom is deze animatieserie is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Op deze leeftijd ontstaat meer behoefte aan actie en sneller entertainment.

Jullie mening

Ook leuk

App 5+ JR

Toca Builders

Toca Builders

Toca Builders

Meer weten...

Boek 5+ JR

Aadje Piraatje viert feest

Aadje Piraatje viert feest

Aadje Piraatje viert feest

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Grobbebollen maken lol

Grobbebollen maken lol

Grobbebollen maken lol

Meer weten...