Productie-detail

Scaredy Squirrel

Scaredy Squirrel

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

De eekhoorn Scaredy en zijn vrienden beleven gekke avonturen in de supermarkt waarin zij werken.

12 min. : Disney XD. Onbekend.

Beschrijving inhoud

De eekhoorn Scaredy werkt als stapelaar in een supermarkt. Tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden loopt hij tegen allerlei problemen aan die opgelost moeten worden. Hij wordt hierbij geholpen door zijn collega’s, waarvan de meeste ook zijn vrienden zijn. Maar de manager en eigenaresse van de supermarkt hebben hele andere ideeën over wat belangrijk is voor hun winkel...

Scaredy is een slimme, jonge eekhoorn die zijn zaakjes graag goed op orde heeft. Zijn collega en beste vriend Dave (een stinkdier) neemt het echter allemaal niet zo nauw. Hij is slordig, niet erg hygiënisch en heeft geen oog voor detail. Toch zijn de twee dieren goede vrienden. De combinatie van deze personages biedt scènes gevuld met humor. Vooral woordgrapjes komen vaak voor. Er is veel ruimte voor bijrollen in ‘Scaredy Squirrel’. Zo is er Paddy, een fret die alleen oog heeft voor zijn eigen ‘schoonheid’ en Scaredy het leven zuur probeert te maken, Nestor de manager van de winkel die altijd moeilijkheden voor Scaredy verzint en Mamma, de eigenaresse van de supermarkt die altijd chagrijnig is en een liefde heeft voor het ontslaan van haar werknemers. Al deze personages bij elkaar zorgen voor hilarische gebeurtenissen op de werkvloer.

Leeftijdsadvies

Het taalgebruik in de serie is, op een paar moeilijke woorden na, niet erg ingewikkeld en goed te volgen. De karakters van de personages zijn herkenbaar en vast. Dit biedt de kijker structuur. "Scaredy Squirrel" is het meest geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen van deze leeftijd hebben en sluiten graag vriendschappen, een thema dat in deze productie duidelijk terugkomt. Ook de vormen van humor die aan bod komen, sluiten aan bij 6-jarige kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

American Dragon

American Dragon

American Dragon

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Shrek de Derde

Shrek de Derde

Shrek de Derde

Meer weten...

App 6+ JR

DNA Play

DNA Play

DNA Play

Meer weten...