Productie-detail

Rocket Power

Rocket Power

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
20 waarderingen

De vier vrienden Otto, Reggie, Twister en Sam wonen in Ocean Shores in Californië, waar ze wilde avonturen beleven.

20 min. : Nickelodeon. AL. : Op ma t/m woe om 12:55 en 13:15 uur op Nick Toons.

Beschrijving inhoud

"Rocket Power" is een animatieserie over vriendschap en sport. De vier vrienden Otto, Reggie, Twister en Sam (Squid) wonen in Ocean Shores (Zeekust) in Californië, waar ze wilde avonturen beleven. Al rolschaatsend, fietsend of skatend hangen ze rond in Ocean Shores waar altijd wel wat te beleven is. De vrienden hebben met elkaar gemeen dat ze van sport en avontuur houden. Qua karakter verschillen ze van elkaar. Twister is een echte waaghals en Otto heeft een grote mond en is niet zo snel van begrip. Sam is een beetje onhandig en Reggie is een verstandige en stoere meid.

Omdat de vrienden in een stad aan de kust wonen, komen ze in aanraking met vele sporten. Bijvoorbeeld skaten, hockey, ijshockey, snowboarden, surfen, biken en skimboarden. Er zijn vaak wedstrijden in de afleveringen, waar de vrienden aan mee doen of waar ze gaan kijken. De afleveringen draaien vaak over 1 onderwerp of gebeurtenis, waarbij de dialogen en inhoud niet moeilijk te volgen zijn. De vrienden hebben vooral veel lol met elkaar en niets staat hun vriendschap in de weg.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit "Rocket Power" aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar. Rocket Power gaat vooral over vriendschap en sport. Er zijn geen moeilijke verhaallijnen of dialogen en het is vooral een groot avontuur van vier sportgekke vrienden.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5-8 JR

De Grote Boze Vos

De Grote Boze Vos

De Grote Boze Vos

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Meer weten...

App 5+ JR

Dierenzoeker

Dierenzoeker

Dierenzoeker

Meer weten...