Productie-detail

Popiz

Popiz

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
126 waarderingen

Pop en Piz ontmoeten iedere dag weer een ander vriendje, maar kruipen aan het eind van de dag weer veilig terug in de magische bloem.

5 min. : Baby TV. AL.

Beschrijving inhoud

In “Popiz” ontmoeten de twee vrienden Pop en Piz elke aflevering weer een nieuw iemand die hun vriend wordt. Nadat hun magische bloem opent gaan ze op onderzoek uit en komen ze iemand tegen. Dit wezen roept dan bepaalde emoties op, bijvoorbeeld wanneer Iz bang is om op hun trampolinevriend te gaan springen. Als Pop en Piz hebben gespeeld worden ze weer teruggeroepen naar de magische bloem, dan gaan ze weer slapen. Zo heeft elke aflevering dezelfde structuur.

Een mannelijke voice-over begeleidt het gehele verhaal. Pop en Piz maken alleen maar geluidjes. Ook als ze springen wordt dit met geluiden ondersteund. Pop en Piz lachen veel. De omgeving waar Pop en Piz wonen is heel kleurrijk maar bevat verder weinig details. Hierdoor is het erg overzichtelijk en rustig. Het speelt zich ook altijd op dezelfde plaats af.

Leeftijdsadvies

In “Popiz” maken kinderen kennis met gevoelens, zoals opwinding, teleurstelling en vrolijk zijn. Dit zijn onderwerpen die passen bij kinderen vanaf drie jaar omdat ze die emoties kunnen plaatsen. Door het beeld, de voice-over, de karakters en vaste structuur is het geschikt vanaf 2 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Game 2+ JR

Verstoppertje

Verstoppertje

Verstoppertje

Meer weten...

App 2-4 JR

Brabbel

Brabbel

Brabbel

Meer weten...

Boek 2+ JR

Ik ben 2 jaar

Ik ben 2 jaar

Ik ben 2 jaar

Meer weten...