Productie-detail

The Polar Express

The Polar Express

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
25 waarderingen

Bestaat de Kerstman echt, of toch niet? Ga mee op reis met The Polar Express.

96 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

"The Polar Express" is een Amerikaanse animatiefilm over het geloof in de Kerstman. Op kerstavond wordt de hoofdrolspeler van de film, een jongen die niet zeker is van het bestaan van de Kerstman, opgehaald door de magische trein The Polar Express. Deze trein gaat naar de Noordpool, waar de Kerstman woont. Tijdens de treinreis ontstaan vriendschappen en worden problemen als het kwijt zijn van een treinkaartje opgelost.

"The Polar Express" is een avontuurlijke film met vrolijke liedjes. Echter zit de film ook vol spannende achtervolgingen. Een man lost wonderbaarlijk op in sneeuw of waait weg. De karakters die een belangrijke rol spelen in de film zijn de hoofdrolspeler vol twijfels, een aardig meisje, een hyperintelligente jongen en een eenzame jongen die weinig durft. Gedurende de hele film blijven hun namen onbekend.

Leeftijdsadvies

De film "The Polar Express" sluit het beste aan bij kinderen vanaf 9 jaar, vanwege spannende scènes en de verhaallijn die draait om het wel of niet geloven in de Kerstman. De reis met de Polar Express gaat voor de hoofdrolspeler niet alleen naar de Noordpool, het is ook een reis waarin hij zichzelf leert kennen. Kinderen zijn op 9-jarige leeftijd goed in staat om de onechtheid van fantasyfilms te herkennen.

Trailer (Engelstalig)

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Animals United

Animals United

Animals United

Meer weten...

Game 9+ JR

Modeontwerpster in Parijs

Modeontwerpster in Parijs

Modeontwerpster in Parijs

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Retourtje Israël

Retourtje Israël

Retourtje Israël

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren