Productie-detail

Pipa Panda

Pipa Panda

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
72 waarderingen

Pipa beleefd allemaal avonturen met zijn dierenvrienden uit de jungle.

2 min. : RTL Telekids. AL. Alleen digitaal te bekijken.

Beschrijving inhoud

“Pipa Panda” is een animatieserie over Pipa de panda die korte avonturen beleeft met zijn dierenvrienden in de jungle. In een aflevering zie je eerst iets wat Pipa Panda overkomt. Dit heeft altijd te maken met 1 van de dierenvrienden. Bijvoorbeeld met juffrouw Fien de giraffe: Pipa Panda heeft trek maar weet niet hoe hij aan eten moet komen. Hij staat naast juffrouw Fien en samen bedenken ze een oplossing. Pipa Panda mag uiteindelijk bij Fien op de nek zodat hij bamboe kan zoeken.

Het probleem of de gebeurtenis wordt door vragen, overleggen en goed kijken opgelost. Een vertelstem begeleidt het verhaal en zegt daarnaast ook wat Pipa Panda denkt, doet, voelt en zegt. De andere dieren hebben allen een eigen stem. Er wordt langzaam gepraat met eenvoudige woorden. Wat wordt gezegd en verteld, zie je gelijk ook in beeld, moeilijkere woorden kunnen zo ook begrepen worden. Met geluiden worden gebeurtenissen ondersteund en versterkt.

Leeftijdsadvies

De serie 'Pipa Panda' is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Door de vormgeving, die eenvoudig is (grote vlakken) is de serie goed te volgen voor kinderen vanaf deze leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

App 2-6 JR

nijntje in de sneeuw

nijntje in de sneeuw

nijntje in de sneeuw

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel

Meer weten...

App 2-6 JR

Kidiyo

Kidiyo

Kidiyo

Meer weten...