Productie-detail

Pieter Post - Kerst en Winterspecial

Pieter Post - Kerst en Winterspecial

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Pieter Post heeft een hoop werk in de drukke kerstperiode, maar ondanks dat biedt hij zijn dorpsgenoten maar al te graag een helpende hand.

70 min. : Serie op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De dvd ‘Pieter Post - Kerst en Winterspecial’ verteld het verhaal over de vrolijke postbode Pieter Post die elke dag in zijn rode auto de post rondbrengt in het dorp Groenbroek. In ieder aflevering, die circa 15 minuten duurt, beleeft hij samen met zijn kat Smoes tal van avonturen. De dag voor Kerstmis is het echter wel erg druk, maar gelukkig krijgt hij hulp uit een onverwachtse hoek. Zal hij dan toch nog op tijd komen voor het feest van die avond?

Deze dvd bestaat uit drie verschillende afleveringen die allemaal een winters tintje hebben. Elk verhaal speelt zich af in het heden en verloopt in chronologische volgorde. Het verloop van de verhalen is redelijk voorspelbaar. Daarnaast is het taalgebruik goed te volgen, het spreektempo en beeldtempo rustig en bevatten de verhalen geen moeilijke woorden. Het aantal karakters dat prominent naar voren komt is gering, hiervan is Pieter Post de belangrijkste.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de dvd ‘Pieter Post - Kerst en Winterspecial’ aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen kinderen erg genieten van de avonturen die Pieter Post beleeft wanneer hij zijn dagelijkse rondje door het bos rijd. Gelukkig heeft Pieter Post altijd een oplossing voor de problemen die zich onderweg voordoen en eindigt iedere aflevering met een happy end.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Bibaboerderij

Bibaboerderij

Bibaboerderij

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Uit-Me-Kaar

Uit-Me-Kaar

Uit-Me-Kaar

Meer weten...

App 3+ JR

Suus & Luuk: Sinterklaas

Suus & Luuk: Sinterklaas

Suus & Luuk: Sinterklaas

Meer weten...