Productie-detail

Piet Piraat en de Pompoenkoning

Piet Piraat en de Pompoenkoning

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
9 waarderingen

Piet Piraat en zijn vrienden komen oog in oog komen te staan met de Pompoenkoning, kunnen zij deze koning tevreden stellen door hem zijn pompoenen terug te geven?

90 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De film 'Piet Piraat en de Pompoenkoning' vertelt het verhaal over Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil die hun schip de Scheve schuit klaarmaken voor het Halloweenfeest van die avond. Steven is echter erg ontdeugend geweest en heeft alle pompoenen kapot gesneden. Nu kan Berend geen pompoensoep maken, daarom besluiten de piraten om nieuwe pompoenen te halen op het pompoeneiland. Een legende vertelt hen echter dat al wie pompoenen steelt, door een pompoenkoning zal worden veranderd in een pompoen. Weten de piraten ook dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Piet Piraat en zijn vrienden zijn ieder op hun eigen manier druk met de voorbereidingen voor het feest. Dit gaat echter niet van een leien dakje en de piraten halen allerlei onhandige acties uit waar de kijker erg om kan lachen. Deze acties worden versterkt door effect geluiden. Hoewel de piraten wel eens ruzie maken zijn ze dikke vrienden en steunen ze elkaar door dik en dun.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de dramafilm ‘Piet Piraat en de Pompoenkoning’ aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen kinderen het avontuur goed kunnen volgen en begrijpen. De verhaallijn is namelijk relatief eenvoudig en ook de dialogen zijn goed te begrijpen.

Bijzonderheden

Naast het avontuur ‘Piet Piraat en de Pompoenkoning’ bevat de dvd ook nog 10 afleveringen van de tv-serie Piet Piraat. Tijdens deze afleveringen beleven Piet Piraat en zijn vrienden allerlei spannende avonturen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Adriaan

Adriaan

Adriaan

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Miss Spider

Miss Spider

Miss Spider

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

De Fabeltjeskrant

De Fabeltjeskrant

De Fabeltjeskrant

Meer weten...