Productie-detail

Phantom Boy

Phantom Boy

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

De 11-jarige Leo beschikt over superkrachten. Samen met politieagent Alex probeert hij New York uit de handen van een gevaarlijke schurk te redden.

84 min. 2015-10-14 00:00:00. Lumière Publishing NV. 6.

Kenmerken

  • Bioscoopfilm
  • 84 minuten 
  • Animatie 
  • Moeilijke woorden, grof taalgebruik 
  • Misdaad, vriendschap

Beschrijving inhoud

Als de 11-jarige Leo ziek wordt ontdekt hij dat hij over superkrachten beschikt: hij kan onzichtbaar worden en vliegen. In het ziekenhuis ontmoet hij politieagent Alex die een gevaarlijke schurk op het spoor is die de stad met een computervirus wil vernietigen. Samen gaan ze de strijd tegen de schurk aan. Lukt het ze om hun stad te redden?

Phantom Boy is een animatiefilm en heeft veel weg van een stripboek. Je wordt als kijker meegesleept in de strijd van Leo en Alex tegen de schurk. Er zit veel vaart in het verhaal waardoor de film niet saai of langdradig wordt. Tijdens de strijd tussen Leo, Alex en de schurk zit je regelmatig op het puntje van je stoel. Je ziet een bijzondere vriendschap tussen Leo en Alex ontstaan en daarnaast leef je mee met Leo, die niet alleen vecht tegen de schurk, maar ook tegen zijn ziekte.

De Nederlandse stemmen zijn ingesproken door Frank Lammers, Vivienne van den Assem, Ernst Daniel Smid, Louis Talpe, Kristel Verbeke en Geert van Rampelberg.

Leeftijdsadvies

Het leeftijdsadvies voor de film is 6 jaar en ouder. Kinderen vanaf 6 jaar zullen de strijd tussen de jonge held Leo, zijn superkrachten en de schurk erg leuk vinden. Wel is er regelmatig sprake van geweld en grof taalgebruik.

Mening recensent

Ik werd helemaal meegesleept door het verhaal! Het verhaal blijft boeien en omdat er veel vaart in zit vliegt de film voorbij.

 


ShelleyDeze recensie is geschreven door Shelley van Dijk. Shelley is werkzaam als online marketeer, maar haar passie voor jeugdmedia is ontstaan tijdens haar studies. Ze schrijft het liefst over (jeugd)literatuur. Daarnaast blogt ze over films, series en televisieprogramma's. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Monsters vs Aliens

Monsters vs Aliens

Monsters vs Aliens

Meer weten...

Podcast 6-9 JR

De Waanzinnige Podcast

De Waanzinnige Podcast

De Waanzinnige Podcast

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

De Wonderlijke Wereld van Gumball

De Wonderlijke Wereld van Gumball

De Wonderlijke Wereld van Gumball

Meer weten...