Productie-detail

Peppa Big

Peppa Big

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
42 waarderingen

De kleine Peppa maakt veel dingen in en rondom huis met haar vader, moeder en kleine broertje George.

5 min. : NickJr, Nickdelodeon. AL.

Beschrijving inhoud

"Peppa Big" is een animatieserie waarin het draait om het varkensgezin Peppa, George (broertje), papa en mama. Doordat het gezin iedere aflevering centraal staat, komen herkenbare situaties voor kinderen naar voren, zoals het spelen van verstoppertje of het op bezoek hebben van familie. Jonge kinderen kunnen dit koppelen aan hun eigen belevingswereld wat het extra leuk maakt.

De vormgeving van "Peppa Big" is eenvoudig met grote vlakken. Dat maakt het voor kinderen van 2 jaar prettig om naar te kijken. Ook speelt het vaak ‘thuis’ af, wat voornamelijk de leefwereld van jonge kinderen is. Er wordt gebruik gemaakt van korte zinnen die kinderen goed kunnen begrijpen. De geluiden die in de animatie worden gebruikt, zijn ondersteunend en grappig, zoals het geknor van de varkens. Er komen geen herhalingen voor in deze animatie.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. In de serie is er ook aandacht voor gevoelens zoals jaloezie en boosheid. Dit begrijpen kinderen van 3 jaar beter, omdat zij zich meer kunnen verplaatsen in gevoelens van anderen.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

My Scene

My Scene

My Scene

Meer weten...

Boek 2+ JR

Met opa en oma aan zee

Met opa en oma aan zee

Met opa en oma aan zee

Meer weten...

Website 2+ JR

Teletubbies

Teletubbies

Teletubbies

Meer weten...