Productie-detail

Pair of Kings

Pair of Kings

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
10 waarderingen

De tweelingbroers Boomer en Brady zijn erfgenamen van een troon op het eiland Kinkow en maken daar bizarre dingen mee als koningen.

20 min. : Disney XD. AL.

Beschrijving inhoud

Als de totaal verschillende tweelingbroers Brady en Boomer te horen krijgen dat ze de erfgenamen zijn van de troon van het eiland Kinkow, twijfelen ze geen moment. Ze reizen met een luchtballon naar het eiland toe om daar als koningen te regeren. Brady en Boomer zijn 16 jaar oud, maar hebben geen idee wie van hen de oudste is. Daarom zullen ze het eiland samen moeten regeren. Eenmaal aangekomen ontdekken ze dat de bewoners van Kinkow erg bijgelovig zijn, en ze gedragen zich ronduit vreemd. Ze komen allerlei rare wezens tegen in hun avonturen, zoals mummies en mensapen. En dan is er nog Lanny, de neef van de twee koningen, die de broers constant saboteert om de troon over te kunnen nemen.

De serie maakt gebruik van meerdere vormen van humor. De beelden die te zien zijn, zijn vaak lachwekkend en ook grapjes worden er veel gemaakt. Deze grappen zijn van ironische aard en ook sarcasme komt veel aan bod. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een lachband. De thema’s van de afleveringen hebben altijd met het eiland Kinkow te maken. De hoofdpersonen doen veel ontdekkingen over het eiland en zijn bewoners. Meestal lopen ze tegen een probleem aan dat ze vervolgens moeten oplossen. De afleveringen lopen bijna altijd goed af en vaak wordt er in de loop van de aflevering iets geleerd door de karakters.

Leeftijdsadvies

De manier van spreken in 'Pair of Kings' is vlot en er komen regelmatig moeilijke woorden aan bod. De karakters maken een verandering door in de afleveringen, doordat ze leren van hun ervaringen en fouten. Ook hebben sommige karakters meerdere gezichten. Dit alles maakt de serie geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen van deze leeftijd kijken graag naar karakters die zichzelf voor schut zetten en die minstens even oud zijn als zijzelf. Ook de vele vormen van humor zullen zij zeker weten te waarderen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Science Fiction

Science Fiction

Science Fiction

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Rekenen met Mr. Right

Rekenen met Mr. Right

Rekenen met Mr. Right

Meer weten...