Productie-detail

Oliver & Co

Oliver & Co

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Oliver raakt in de nesten wanneer hij in contact komt met de boef Sykes, zal het hem en zijn vrienden lukken om het meisje Jenny te bevrijden?

74 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De animatiefilm "Oliver & Co" vertelt het verhaal over een jong katje genaamd Oliver die wordt achtergelaten in de straten van New York. Hij is helemaal alleen, maar leert al snel de bijdehante straathond Dodger kennen. Hij ontdekt dat het leven hard kan zijn, maar wordt ondanks dat opgenomen in de hechte club van honden die Dodger kent. De baas van de bende van Dodger zit echter behoorlijk in de problemen. Hij doet er alles aan om zijn schulden terug te betalen aan de boef Sykes, maar dan raakt het onschuldige meisje Jenny erbij betrokken. Zal het Oliver en zijn vrienden lukken om haar te bevrijden?

Oliver is een jonge en speelse kat die dapper de wijde wereld in trekt. Hij ontdekt al snel dat het leven niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de film komt dan ook sterk het verschil tussen rijk en arm naar voren, dat in beeld wordt gebracht vanuit het oogpunt van de kat Oliver. De film bevat diverse liedjes die zorgen voor een swingend geheel en het verhaal ondersteunen. Daarnaast hebben de dieren in de film menselijke karaktertrekjes.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de animatiefilm "Oliver & Co" aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen kinderen erg moeten lachen om de eigenwijze en speelse Oliver die op zijn manier de wereld tegemoet treedt. Hij heeft totaal geen kwaad in de zin, maar raakt toch behoorlijk in de problemen. De film is een spannend verhaal.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

De Indiaan

De Indiaan

De Indiaan

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Ik heb een droom

Ik heb een droom

Ik heb een droom

Meer weten...

App 6+ JR

DNA Play

DNA Play

DNA Play

Meer weten...