Productie-detail

Nouky en zijn vrienden

Nouky en zijn vrienden

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
75 waarderingen

De knuffeldieren Nouky, Lola en Paco samen beleven samen avonturen.

5 min. : Ketnet. AL. : Elke vrijdag om 06:30 uur.

Beschrijving inhoud

Nouky en zijn vrienden is een animatie waarin de knuffeldieren Nouky, Lola en Paco samen korte avonturen beleven die een kind van een jaar of 3 of 4 ook zou kunnen beleven. Ze spelen buiten en het begint te regenen of ze gaan de speelkamer opruimen of ze gaan eten. Iedere aflevering begint hetzelfde, de wekker gaat en ze staan allemaal op. Ze hebben ieder hun eigen slaapplek. Het is een chronologisch verhaal met een goed einde.

De karakters spreken vooral zelf in korte dialogen. Af en toe is er toelichting van de mannelijke voice over met een extra toelichting of met een vraag naar een van de karakters toe. Het taalgebruik is vrij eenvoudig. In het verhaal komen ook liedjes voor over het onderwerp van de aflevering.

Leeftijdsadvies

Qua leef en belevingswereld sluit Nouky en zijn vrienden aan bij kinderen van 3 jaar. Zij zullen meer hebben aan de onderwerpen die in de aflevering worden behandeld, zoals schaduwen en dromen. Door de korte dialogen, de huiselijke omgeving en het beeld dat niet al te gedetailleerd is, is het programma geschikt voor leeftijd vanaf 3 jaar.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Mr. Bear

Mr. Bear

Mr. Bear

Meer weten...

App 3+ JR

Toca Kitchen

Toca Kitchen

Toca Kitchen

Meer weten...

Boek 3+ JR

Fabians feest

Fabians feest

Fabians feest

Meer weten...