Productie-detail

Nils Holgersson

Nils Holgersson

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
53 waarderingen

Nils en zijn hamster Kruimel beleven samen grote avonturen.

25 min. : Kindernet. AL. : Om 09:15 en 12:55 uur op Kindernet. De afleveringen van Nils Holgersson zijn ook op DVD verkrijgbaar.

Beschrijving inhoud

In de animatieserie "Nils Holgersson" beleven Nils en zijn hamster Kruimel samen grote avonturen. Nils woont met zijn familie in Zweden, en is in het begin van de serie door een kabouter omgetoverd tot een klein mens. Het leven van Nils en Kruimel krijgt een totaal andere wending nu hij zo klein als een dwerg is. Ze vliegen mee op de rug van gans Maarten, een tamme gans die op de boerderij woont. Samen gaan ze naar Lapland en ze zien hierbij veel van het land en de natuur.

Iedere aflevering wordt ingeleid door een vertelstem, die een korte samenvatting van de vorige aflevering geeft. Nils ontwikkelt zich tijdens de serie; hij leert zich anders te gedragen: minder egoïstisch en meer meelevend. Kinderen van 3 jaar begrijpen dit. Ondanks dat Nils zo klein is weet hij zijn vrienden te redden van Smirre de vos. Nils is Smirre altijd te slim af, wat grappige situaties oplevert.

Leeftijdsadvies

“Nils Holgersson” is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er komen regelmatig verwijzingen naar het verleden voor, kinderen vanaf deze leeftijd begrijpen dit

 

Jullie mening

Ook leuk

App 4+ JR

LEGO app4+

LEGO app4+

LEGO app4+

Meer weten...

Website 4+ JR

Miniclub

Miniclub

Miniclub

Meer weten...

Boek 4+ JR

Mia's Nest

Mia's Nest

Mia's Nest

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren