Productie-detail

Nick Battle

Nick Battle

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
44 waarderingen

Vijf kinderen en een bekende Nederland gaan uitdagingen aan, met en tegen elkaar.

40 min. : Nickelodeon. AL. : Elke zondag om 09:00 uur op Nickelodeon. Vrij om 17:35 uur wordt het herhaald.

Beschrijving inhoud

"Nick Battle" is een spelshow waarin iedere week een bekende Nederlander de strijd opneemt tegen 5 kinderen. Het spel wordt begeleid door presentator Patrick Martens. De vijf kinderen hebben allemaal een grote wens of gekke stunt die ze willen laten uitkomen. Van ieder kind wordt een filmpje gemaakt waarin ze iets grappigs, ontroerends, spannends of sportiefs doen. De bekende Nederlander moet vragen beantwoorden over de filmpjes. Met ieder goed antwoord verdient hij of zij geld voor een gekozen goed doel. De BN'er moet bijvoorbeeld zien te achterhalen wie van de vijf kinderen in een bad van spaghetti heeft gelegen. De vijf kinderen strijden voor een geweldige prijs. Hoe meer foute antwoorden de bekende Nederlander geeft, hoe meer punten de kinderen samen verdienen. Aan het eind moeten de vijf kinderen tegen elkaar strijden om te bepalen wie die fantastische prijs mee naar huis mag nemen. De andere vier kinderen krijgen een kleine prijs zodat ze niet met lege handen naar huis gaan.

In de show komen soms moeilijke woorden voor die te maken hebben met de activiteiten van de kinderen. Die woorden worden ook uitgelegd. Ieder kind dat meedoet, heeft zijn eigen specialiteit. Het ene kind weet bijvoorbeeld veel over koeien en het andere kind weet veel over dansen of een bepaalde sport. Er wordt redelijk vlot gesproken en de beelden zijn rustig.

Leeftijdsadvies

De spelshow "Nick Battle" is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het zal kijkers vanaf deze leeftijd aanspreken om de spannende, grappige en sportieve acties te zien. De fragmenten waarover de BN'ers vragen beantwoordt bevatten gemakkelijke humor die te begrijpen is. De gekste ideeën en wensen komen voorbij. Daarnaast heeft elke aflevering een vaste structuur, wat houvast biedt voor de kijker. Een aflevering duurt 40 minuten wat voor jongere kijkers een te grote, lange concentratie is.

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

De avonturen van Peter Pan

De avonturen van Peter Pan

De avonturen van Peter Pan

Meer weten...

Game 6+ JR

Finding Nemo

Finding Nemo

Finding Nemo

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Garfield The Movie

Garfield The Movie

Garfield The Movie

Meer weten...