Productie-detail

Nellie & Cezar

Nellie & Cezar

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
52 waarderingen

Nellie de muis en Cezar de kikker duiken iedere keer weer ergens anders op.

10 min. : Zappelin, Ketnet. AL. : ma t/m vrij om 12:20 uur.

Beschrijving inhoud

'Nellie en Cezar' gaat over het kleine muisje Nellie en Cezar de kikker. Nellie is heel nieuwsgierig, is niet snel bang en heeft veel energie. Haar beste vriendje Cezar staat steeds klaar om Nellie te helpen. Ze hebben ook vriendjes: Mina de eekhoorn, Leo de egel en Fred de bever. In het programma ervaren Nellie en Cezar de problemen en leuke situaties die kinderen kunnen beleven, zoals ‘hoe maken we ons zandkasteel?’ en ‘vindt hij mij nog wel aardig?’.

'Nellie en Cezar' is een uit het Frans vertaald programma dat in het Vlaams is ingesproken. Hierdoor is het taalgebruik soms wel iets anders dan het Nederlands. Aan het eind van elke aflevering van 5 minuten vindt er interactie plaats met de kijker. Er wordt een liedje gezongen of een soort opdracht voorgelegd waarbij kinderen bijvoorbeeld moeten zeggen wat lichter of zwaarder is.

Leeftijdsadvies

Het programma is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. In de afleveringen zijn er geen verwijzingen naar de toekomst of het verleden. Er vinden weinig acties plaats. Dit zorgt ervoor dat kinderen van deze leeftijd de aflevering goed kan volgen. Er vinden soms wel lange dialogen plaats.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Biggetje Dun

Biggetje Dun

Biggetje Dun

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Wonder Team

Wonder Team

Wonder Team

Meer weten...

Boek 3+ JR

Welterusten allemaal

Welterusten allemaal

Welterusten allemaal

Meer weten...