Productie-detail

My Parents are Aliens

My Parents are Aliens

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Hoe zal het de aliens Brian en Sophie vergaan op aarde?

24 min. : Nickelodeon. AL. : Ma t/m vrijdag om 04:25 uur..

Beschrijving inhoud

De kinderen Lucy, Josh en Melanie wonen samen met hun "ouders" Brian en Sophie. Brian en Sophie zijn echter geen normale ouders. Lang geleden zijn zij namelijk als aliens met hun UFO op aarde geland. Brian en Sophie begrijpen weinig van het leven op aarde. Gelukkig zullen ze dan ook hulp krijgen van hun kinderen.

De afleveringen van "My Parents are Aliens" bevatten veel humor in beeld, geluid en dialoog. In een aflevering zien we dat Brian een gewei op zijn hoofd krijgt nadat hij ijs heeft gegeten, omdat hij hier allergisch voor blijkt te zijn. Brian antwoordt vervolgens nadat hij zichzelf in de spiegel heeft gezien: "In Canada word ik hiervoor zo aan de muur gehangen". De grappen zijn soms flauw en ietwat vreemd. Bij iedere grap is een lachband op de achtergrond te horen. Beiden ouders zijn in het bezit van bijzondere magnetische krachten en kunnen bijvoorbeeld veranderen in een ander persoon. In de afleveringen komen soms moeilijke woorden voor. Hierbij denkend aan onder andere astronomie, voortplantingsproces stereotypen en galactische gids. Tevens komen er vrolijke scheldwoorden zoals egoïstische lummel en rare kwibus in voor. De serie speelt zich voornamelijk af op school en thuis. De spreektaal is Engels en de serie wordt Nederlands ondertiteld.

Leeftijdsadvies

“My Parents are Aliens” is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar aangezien zij in staat zijn de humor uit deze serie te begrijpen. Zij zullen de flauwe en soms ietwat vreemde grappen kunnen waarderen. Tevens is op deze leeftijd het leesniveau ver genoeg ontwikkeld om de Nederlandse ondertiteling zonder moeite mee te lezen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

Meer weten...

Game 9+ JR

Landleven

Landleven

Landleven

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Flubber

Flubber

Flubber

Meer weten...