Productie-detail

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
70 waarderingen

Het leven van de drukke zakenman Mr. Popper's verandert drastisch als hij opeens zes pinguins krijgt opgestuurd.

94 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De film "Mr. Poppers Penguins" gaat over de drukke zakenman Mr. Thomas Popper en zijn gezin. Zijn leven verandert drastisch als hij ineens zes pinguïns krijgt opgestuurd. Mr. Popper (gespeeld door Jim Carrey) probeert vanalles om de pinguïns op te laten halen door verschillende instanties. Dit verandert als zijn kinderen de pinguïns zien. Zoonlief denkt dat de pinguïns een cadeau zijn voor zijn verjaardag en vraagt of hij ze echt mag houden. Dit levert de meest lachwekkende situaties op in het appartement van Mr. Popper.

"Mr. Poppers Penguins" is een comedy die in het Nederlands is nagesynchroniseerd. Het verhaal bevat veel beeldende grappen, zoals pinguïns die op Mr. Popper zijn schoenen poepen, of later zelfs in zijn gezicht. Ook een voetbal die recht in het kruis van Mr. Popper wordt geschoten, levert veel gelach op in de zaal. Als Mr. Popper op zijn werk is, worden er regelmatig lastige woorden gebruikt zoals 'paperassen' of 'periodieken', maar het gebruik van deze woorden levert geen belemmering op voor kinderen om de film te kunnen volgen. Sommige gesprekken met de dochter van Mr. Popper zijn lastig te volgen in het Nederlands, doordat er Engelse afkortingen als OMG (oh my god) worden gebruikt.

Leeftijdsadvies

De familiefilm "Mr. Poppers Penguins" is geschikt voor kinderen van na de kleuterleeftijd. De vele beeldhumor en woordgrapjes (bijv. het antwoord 'jaabsoluut ja' op vragen door de film heen) die in de film verwerkt zitten, maken dat de film het beste past bij kinderen vanaf 6 jaar. De Engelse versie met ondertiteling is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, omdat zij het technisch lezen zo goed onder de knie hebben om de ondertiteling te kunnen meelezen.

Trailer (Ondertiteld)

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Max & Co

Max & Co

Max & Co

Meer weten...

App 6+ JR

De avonturen van Peter Pan

De avonturen van Peter Pan

De avonturen van Peter Pan

Meer weten...

App 6+ JR

Kids Lab

Kids Lab

Kids Lab

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren