Productie-detail

Mr. Bean

Mr. Bean

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
78 waarderingen

Mr. Bean komt in de meest rare problemen terecht en verzint allerlei vreemde en veelal humoristische oplossingen.

11 min. : Nickelodeon. AL.

Beschrijving inhoud

“Mr. Bean” is een getekende animatieserie gebaseerd op de televisieserie waarin Rowan Atkinson de rol van Mr. Bean vertolkt. In de animatieserie doen de personages, zoals zijn vriendin Irma, zijn knuffelbeer Teddy en onderbuurvrouw Mrs. Wicket, wederom mee. In deze animatieserie is Mr. Bean zoals we hem kennen, de looks, de humoristische trekjes, onhandigheden en egoïstische eigenschappen. Mr. Bean komt in deze serie in verschillende vermakelijke situaties terecht die meestal tot problemen leiden. Situaties die voor menigeen geen problemen op zouden leveren, kosten Mr. Bean de grootste moeite. Om vervolgens uit deze problemen te komen verzint hij allerlei vreemde en veelal humoristische oplossingen.

In de Nederlandstalige serie wordt zelden gesproken. Mr. Bean maakt veel geluidjes en mompelt. Mr Bean, in deze serie getekend met een groot hoofd, grote oren, een grote neus en een smal en klein lichaam, maakt van alles mee in de verschillende korte afleveringen met titels als onder andere “Piano Perikelen” en “De grote tv”.

Leeftijdsadvies

De serie wordt vaak muzikaal ondersteund. De beelden zijn erg overdreven en hoor je bij een val van een stoel een extra hard ‘boem-geluid’. De afleveringen bevatten geen moeilijke woorden aangezien Mr. Bean amper praat. De afleveringen, die ongeveer 11 minuten duren, zullen kinderen erg aanspreken aangezien het een humoristische en herkenbare animatieserie is. Tevens zullen jonge kinderen de afleveringen geconcentreerd kunnen volgen vanwege de duur van de afleveringen. De serie is vooral bedoeld om de kijker te amuseren. De humor in deze serie is goed te begrijpen door de beelden en daardoor is de serie geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Lucky Luke

Lucky Luke

Lucky Luke

Meer weten...

Website 5+ JR

Oorkania

Oorkania

Oorkania

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

DuckTales

DuckTales

DuckTales

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren