Productie-detail

Missy Mila

Missy Mila

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
44 waarderingen

Missy Mila vertelt allemaal verhaaltjes over het verleden.

7 min. : Ketnet. AL. : Op za om 16:05 uur op Ketnet..

Beschrijving inhoud

Missy Mila is een programma over een meisje, Missy Mila, dat graag verteld over het verleden, vaak zijn dit sprookjes. Ze begint Missy Mila elke aflevering met een gebeurtenis uit het verleden waar ze iets over wil vertellen. Daarom gaat ze terug in de tijd en verteld ondertussen af en toe als een soort voice-over wat er toen is gebeurd, of herhaalt even kort wat je hebt gezien. Hierdoor communiceert ze als het ware met de kijker. Het programma verloopt niet in chronologische volgorde, Missy Mila gaat terug in de tijd, maar springt ook graag verder in de tijd. Aan het eind loopt het verhaal altijd goed af.

Er wordt tijdens gesprekken tussen personages veel gebruik gemaakt van lange, snelgesproken zinnen, maar de woorden die gebruikt worden zijn eenvoudig. Verder herhaalt Mila vaak wat er is gebeurt, waardoor het bij de kinderen nog net iets duidelijker word. Het felle kleurgebruik en het gebruik van geluidseffecten, zorgen voor de nodige humor in het programma.

Leeftijdsadvies

Qua structuur en leef- en belevingswereld, sluit Missy Mila aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar. Het programma gebruikt vrij complexe zinnen en dialogen en is daardoor vanaf deze leeftijd pas makkelijk te begrijpen wat mede wordt veroorzaakt door de herhaling in het programma.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 5+ JR

Brammetje Baas

Brammetje Baas

Brammetje Baas

Meer weten...

App 5+ JR

Subway Surfers

Subway Surfers

Subway Surfers

Meer weten...

Game 5+ JR

Het regent gehaktballen - Voedselvanger

Het regent gehaktballen - Voedselvanger

Het regent gehaktballen - Voedselvanger

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren