Productie-detail

Max Adventures

Max Adventures

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
11 waarderingen

Is Max instaat het koninkrijk te redden van de mysterieuze Shadowmaster?

25 min. : Nickelodeon. AL. : Za om 15:35 uur.

Beschrijving inhoud

Deze animatieserie gaat over de dappere, moedige en onoverwinnelijke leeuw Max. Max is de koning van het grootste dierenrijk. Samen met zijn beste vrienden Leena, kameleon Twitch, stekelvarken Spike, uil Professor Higgabottom en olifant Kara moet hij het rijk zien te beschermen tegen zijn vijand, de mysterieuze Shadowmaster. Deze wil echter maar een ding: over het koninkrijk heersen. Zal het Max en zijn vrienden lukken het koninkrijk van de ondergang te redden?

Iedere aflevering begint met een korte terugblik. De serie vertelt dus een doorlopend verhaal. Tevens eindigt iedere aflevering met de tekst: wordt vervolgd. In de serie staan onderwerpen als avontuur, respect en vriendschap centraal. Zo zegt Max onder andere: 'Ik zou mijn vrienden nooit verraden, ook al zou ik verliezen'. De in een zwart geklede Shadowmaster, met lichtgevende rode ogen, is in de serie een mysterieus persoon met bijzondere krachten. De actie- scènes waarin de Shadowmaster voorkomt, zijn doen en laten, de passende achtergrondmuziek en tevens zijn zwaardere lach en stem, zorgen voor een bepaalde spanning. Het verhaal speelt zich af in een fantasievolle wereld met vreemde wezens zoals een soort vuurspuwende vleermuis. De serie, met enige humor door voornamelijk Spike en Twitch, is goed te volgen door de makkelijke verhaallijn en de herkenbare terugkerende personages. Soms wordt er teruggeblikt naar het verleden.

Leeftijdsadvies

De serie 'Max Adventures' is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn ze in staat zich in te leven in de verschillende terugkerende personages. Zij zullen dan ook goed begrijpen waarom Max zijn koninkrijk zal moeten beschermen. Tevens neemt op deze leeftijd de behoefte aan spannende vormen van entertainment toe. De actie- scènes, afgewisseld met rustige scènes, zullen hen dan ook weten te boeien. Oudere kinderen zullen de levenslessen, zoals dat het hebben van vrienden belangrijk is, eerder oppikken en begrijpen.

Bijzonderheden

  • Omdat Max het belangrijk vindt dat kinderen voldoende bewegen, is er in het beginstadium van de serie een Funboek uitgekomen; tot stand gekomen in samenwerking met NOC*NSF.
  • Max is het gezicht van het ijsmerk OLA.

Jullie mening

Meer van Max Adventures

Game 7+ JR

Max Adventures

Max Adventures

Max Adventures

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Pokémon

Pokémon

Pokémon

Meer weten...

App 6-8 JR

Toca Nature

Toca Nature

Toca Nature

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

RIO

RIO