Productie-detail

Martin Morning

Martin Morning

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
32 waarderingen

Martin Morning lijkt een hele normale jongen van 9 jaar. Maar elke ochtend, precies om 7.30 uur gebeurt er iets raars met hem. Als hij opstaat is hij iemand anders!

12 min. : Zappelin. AL. : Onderdeel van KRO Kindertijd.

Beschrijving inhoud

In de animatie "Martin Morning" overkomt Martin elke ochtend als hij wakker wordt iets geks. De ene keer is hij een superheld, dan heeft hij een pratende sleutel om zijn nek of wordt hij wakker als volwassene. Samen met zijn vriend Ole en vriendin Roxanne maken ze door deze gekke gebeurtenis van alles mee. Niemand kijkt er raar van op als Martin weer wakker is geworden als een held of iets anders. Martin, Ole en Roxanne zijn alledrie erg slim en weten vaak precies ze een probleem moeten oplossen.

Tijdens de aflevering komen er regelmatig moeilijke woorden of uitdrukkingen voor, zoals 'lancering', 'stijlvol', 'crimineel', 'zoeken naar een naald in een hooiberg' die niet worden uitgelegd. De aflevering begint vaak hetzelfde, de wekker gaat en Martin wordt wakker, dan is direct te zien wat er nu weer anders is dan anders. Soms zijn er twee verhalen naast elkaar, bijvoorbeeld Martin die een sprekende sleutel helpt zijn schat te vinden en een Oma die op zoek is naar een schat. Deze twee verhalen komen dan in de loop van de aflevering bij elkaar.

Leeftijdsadvies

De animatie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. de dingen die Martin overkomt zijn best raar en daar is fantasie voor nodig, vierjarigen maken een grote geestelijke groei door. In de serie komt weinig herhaling voor, dit is voor kinderen jonger dan 4 jaar prettiger. Wel is het aantal karakters in de aflevering beperkt (maximaal 4 of 5). Omdat het taalgebruik niet heel eenvoudig is, sluit het best aan bij kinderen vanaf 4 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

Meer weten...

Boek 4+ JR

Frozen

Frozen

Frozen

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

AAP POOT PIES

AAP POOT PIES

AAP POOT PIES

Meer weten...