Productie-detail

Marmaduke

Marmaduke

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Deense dog Marmaduke doet zich anders voor dan hij is, maar dit wordt hem niet in dank afgenomen.

99 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

In de speelfilm "Marmaduke" wordt het verhaal verteld van een grote Deense dog genaamd Marmaduke, die bij de Winslow familie woont. Vader Phil krijgt op zijn werk een belangrijke kans aangeboden en daarom besluiten ze te verhuizen. De gehele familie probeert zich aan te passen in deze nieuwe omgeving, maar dat is niet eenvoudig. Ook Marmaduke maakt een nieuwe start en doet zijn uiterste best om aardig gevonden te worden door de andere honden. Hij doet zich alleen anders voor dan hij is en dat wordt hem uiteindelijk niet in dank afgenomen. Zal het Marmaduke en de rest van de familie lukken om zich thuis te voelen en nieuwe vrienden te maken?

Marmaduke is een ondeugende en erg grappige hond. Naast de typische hondentrekjes heeft hij ook menselijke karaktereigenschappen. Hij wordt bijvoorbeeld verliefd en wil graag gewaardeerd worden door andere honden. De humor in de film komt vooral naar voren in de komische situaties waar hij in belandt, zoals wanneer hij uit bad springt en klem komt te zitten in het kattenluikje. Deze gebeurtenissen beleef je als kijker echter vanuit het perspectief van een hond. Een belangrijke levensles in de film is dat iedereen uniek is en dat het goed bent zoals je bent.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de speelfilm "Marmaduke" aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Vanaf deze leeftijd begrijpen kinderen dat mensen, of in deze film dieren zoals Marmaduke, zich soms anders voordoen dan ze werkelijk zijn. Marmaduke is daarnaast een erg coole en stoere hond en kinderen in deze leeftijd dan ook met veel plezier en vol bewondering naar de gekke avonturen die hij beleeft, kijken.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Frozen

Frozen

Frozen

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Walking with Dinosaurs

Walking with Dinosaurs

Walking with Dinosaurs

Meer weten...

Uitje 6-11 JR

De eigenwijze kinderen van Annie

De eigenwijze kinderen van Annie

De eigenwijze kinderen van Annie

Meer weten...